Wij bieden een dynamische en leerzame stage op het terrein van marketing & communicatie c.q. Multimedia voor minimaal drie maanden binnen ons bedrijf. ”Life is too short. Work somewhere awesome” is ons motto en staat ook bij de ingang van ons kantoor.

Wil jij bij een middelgroot, groeiend bedrijf werken gespecialiseerd in B2B Apps en logistieke software? Hebben de nieuwste marketing ontwikkelingen jouw interesse? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je fungeert als de rechterhand van de marketing verantwoordelijke. Als marketing & communicatie stagiaire houd je je bezig met een aantal facetten van onze marketingcommunicatie. Tot je takenpakket behoren onder andere de volgende activiteiten;  • Het uitvoeren van basis DTP-werk (zoals banners);

  • Het wijzigen, creëren van Youtube materiaal via Adobe Tools;

  • Het organisatie van webinars, evenementen, roadshows;

  • Tekstschrijven (referentie cases, webteksten);

  • Het samenstellen van directe mailing;

  • Het samenstellen van elektronische nieuwsbrieven.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij zijn een persoonlijke, vriendelijke groep techie’s en wij zoeken nieuwe collega’s die onze internationale marketing mede vorm komen geven. Ons bedrijf bevindt zich o.a. in de regio Amersfoort, om precies te zijn in Nijkerk en wij bieden een geweldige werkplek in ons unieke pand. Ook hebben wij vestigingen in Zweden en de USA en denken wij zeer Internationaal.


Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en geven volop kansen in ons sterk groeiende bedrijf. Belangrijk: er is als startdatum voor deze vacature 15 maart aangegeven, echter zijn we flexibel in de startdatum voor deze stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij zelfstandig, maar kun je ook goed in teamverband werken? Heb je een assertieve houding en ben je accuraat? Beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed? Dan kun je bij ons een hele leuke, leerzame en uitdagende stage komen lopen!

Je krijgt van ons voldoende ruimte en tijd om een goede stageopdracht te vervullen. De uiteindelijke opdracht en werkzaamheden zullen in onderling overleg ingevuld worden.

Werken bij Optimizers B.V.

Meer over dit bedrijf

Optimizers is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in sales apps en logistieke software. Wij zijn een gezellige, vriendelijke, jonge groep techie’s met ieder een eigen expertisegebied. Samen met de andere bedrijven die onder de Optimizers Group hangen vormen wij ‘One Team’ en kunnen wij onze klanten van A tot Z bedienen. Bij de ingang van ons kantoor hangt de slogan “life is short, work somewhere awesome!”, wat laat zien hoe belangrijk wij het vinden dat je plezier hebt tijdens het werk.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280