Ben jij een social media-junkie, een festivalliefhebber en wil je alles leren over communicatie, marketing en online media? Kom dan stage lopen bij Noscura! Wij zijn een online communicatiebureau met een focus op de wereld van onderwijs en onderzoek. Jij, als stageloper bij ons, gaat aan de slag met interne en externe projecten bij Noscura waaronder het festival Highlight Delft.

Dit driedaagse festival zal plaatsvinden in februari 2021 en toont installaties op het raakvlak van kunst en technologie op verschillende locaties verspreid door het centrum en de TU Delft campus. Noscura is verantwoordelijk voor de strategie en communicatie vooraf en tijdens het festival en wij zien dat dit als een mooie kans om als stagiair iets op te steken én meteen bij te dragen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Noscura krijg je veel verantwoordelijkheid en daardoor maak jij je stage zo leuk en leerzaam als je zelf wilt. Je bent onderdeel van het Noscura team en zodat je een goed idee krijgt hoe het er bij ons aan toe gaat en wat het inhoud om te werken bij een communicatiebureau. Je wordt begeleid door een van onze online communicatiespecialisten met ruime ervaring in het vakgebied, met opleidingsniveau HBO/WO.

Tijdens Highlight Delft zijn je werkzaamheden onder andere het meekijken bij het ontwikkeling van een communicatiestrategie, het vullen van de contentkalender en het creëren van content (kan van alles zijn), het schrijven van (Engelstalige) teksten. Ook ga je de interactie aan met bezoekers en geef je antwoorden op vragen op online platformen en maak je analyses (inclusief duiding) van social interactie, volumes en sentimenten. Je sluit aan bij een energiek team, je gaat regelmatig op stap met de communicatiemanager op dit project en krijg je zo ook nog iets mee van de organisatie van het festival.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij deze meewerkstage kun je rekenen op:

  • Dagelijkse en goede begeleiding
  • Een werkplek bij ons op kantoor in Delft
  • Goede koffie van versgemalen bonen :-)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent zelf actief op social media en weet je wat er speelt. Jij begrijpt wat een online communicatiestrategie is, waarom die belangrijk is en jij kan daar ook kritische opmerkingen toevoegen vanuit jouw ervaring. Je schrijft (foutloos) teksten voor social media en plaatst deze online, je schuwt er niet voor om berichten in het Engels te schrijven. Je bent creatief en hebt een kijk op inhoudelijk sterke, visuele posts die engaging zijn Je kent je weg met het Adobe pakket.

Je neemt een actieve plek in in ons MC-team en jij houd onze social mediakanalen up-to-date. Je schrijft teksten voor de website, nieuwsbrieven en blogartikelen. Je hebt nu al ideeën om een content kalender mee te vullen. Bij de social mediacampagnes ondersteun je jouw collega’s.

Wie is Noscura

Wij zijn Noscura, ontwerpers van online communicatie voor MBO, HBO, universiteiten en de wereld van onderzoek en wetenschap. Dat houdt in dat we instellingen helpen om beter te worden in online communicatie door hen op te leiden en te begeleiden. Met persoonlijk advies, trainingen en tools geven we onze klanten inzicht, zodat ook zij met impact kunnen communiceren. Noscura helpt met alles wat nodig is tijdens het ontwerpproces van goede online communicatie. Hierbij kun je denken aan verschillende analyses, toepassen van tooling, online media advies, een strategie en de implementatie daarvan, webcare toepassingen, en trainingen om de communicatie te versterken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280