Bij de afdeling Publiek en Relatie hebben we ruimte voor een stagiair communicatie, journalistiek of marketing (37 uur per week)

Je werkt mee op onze afdeling en voert diverse communicatie- en marketingwerkzaamheden uit. Je draait mee in een team van acht professionals die zich onder andere dagelijks bezighouden met fondsenwerving, coördinatie van vrijwilligers en het maken van een magazine. Maar ook online zijn we lekker bezig! In september is de nieuwe website gelanceerd, we hebben bijna tienduizend volgers op Facebook en komend jaar staan er nog meer mooie plannen op stapel. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair speel je een belangrijke rol in onze socialmediastrategie. Je draagt creatieve ideeën aan voor posts, verhalen en reels op Instagram, Facebook en Twitter en realiseert deze ideeën ook. Je krijgt hierin veel vrijheid. Een van de andere opdrachten is het up-to-date brengen van onze beeldbank. Jij inventariseert de beelden en stelt vast wat we nog nodig hebben. Aan de hand van de inventarisatie stuur je een fotograaf aan.

Daarnaast denk je mee over free publicity. Je mag natuurlijk ook eigen kennis inbrengen, bijvoorbeeld over invloedrijke blogs op lokaal en regionaal niveau. Van ons krijg je, behalve een prachtige werkplek op landgoed Oostbroek in De Bilt, alle ruimte om de fijne kneepjes van het communicatievak te leren. Dit alles gebeurt in de bijzondere context van ons goede doel.

Maar je zit niet de hele tijd op kantoor, want buiten is er enorm veel te ontdekken! Loop een keer mee met een van de boswachters, breng een bezoekje aan Kasteel Loenersloot of neem een kijkje in de timmerwerkplaats.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij

  • Bieden een meewerkstage voor drie maanden of langer met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Bieden een werkplek in de natuur op steenworp afstand van Utrecht Science Park, dus goed bereikbaar met OV of fiets.
  • Geven je de mogelijkheid tot deelname aan excursies en activiteiten van Utrechts Landschap.
  • Kennen een informele werksfeer met 55 betrokken collega’s en ruim 700 vrijwilligers.
  • Bieden je een stagevergoeding van € 350 bruto per maand (op basis van 37 uur).

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij:

  • Bent derdejaars hbo-student communicatie, marketing of journalistiek met een groen hart en basiskennis van natuur.
  • Bent enthousiast, leergierig, zelfstandig en communicatief vaardig.
  • Schrijft graag voor print en online en doet dat in foutloos Nederlands.
  • Kent de gebruikelijke social media als geen ander.
  • Streeft naar perfectie in details maar verliest nooit de grote lijnen uit het oog.

Werken bij Stichting Het Utrechts Landschap

Meer over dit bedrijf

Over Utrechts Landschap Utrechts Landschap is dé beschermer van natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. We beheren 5.825 hectare natuur, 25 buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden.

Onze stichting is in 1927 opgericht en met steun van de samenleving nemen wij verantwoordelijkheid door eigenaarschap, hoogwaardig beheer en duurzame bescherming van natuur, erfgoed en landschap. En door zichtbaar ons verhaal over het belang van natuur te vertellen aan iedereen die het wil en moet horen. Bij Utrechts Landschap helpen zo’n 54 bevlogen en gedreven professionals hier elke dag aan mee.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280