Meewerken aan de in- en externe promotie van de VPRO richting collega’s, programmamakers, belanghebbenden en kijkers? Lijkt het je leuk om te helpen bij (online) events? Kom dan stagelopen bij de VPRO.

De afdeling Publiek & Marketing is verantwoordelijk voor het contact met ons publiek en onze relaties, de promotie van programma’s, de online aanwezigheid van de VPRO en de interne communicatie. Wij produceren daarvoor bijna alles in huis. Van promo’s tot events, van campagnes tot nieuwsbrieven. De afdeling bestaat uit onder meer een team van marcomspecialisten en een creatief bureau.

Als stagiair interne & corporate communicatie heb je contacten over de gehele breedte van de organisatie en ben je betrokken bij uiteenlopende werkzaamheden en projecten. Knowhow op vlakken als social media, tekstschrijven en events zijn natuurlijk een pre!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Binnen ons bevlogen en gezellige team ondersteun je de marcomspecialist intern & corporate. Je komt terecht in een dynamische, professionele omgeving waar je in korte tijd veel kan leren, verantwoordelijkheden krijgt, en er ruimte is voor initiatief en eigen ideeën. Je houdt je bezig met verschillende taken, zoals • schrijven wekelijkse Interne Nieuwsbrief

 • bijdragen aan de wekelijkse externe nieuwsbrief

 • helpen bij de interne (online) Villa journaals

 • assisteren bij events en feesten

 • bijdragen aan ons intranet

 • (mee)schrijven (pers)berichten

 • traffic voor promotiemateriaal (posters/flyers/banners/etc)

 • bijhouden inzendingen en prijzen

 • mediamonitoring

 • je bent bekend met de VPRO en voelt je verbonden met de programma's die we maken - www.vpro.nl

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplek op de leukste afdeling van de VPRO. De verschillende professionals van de afdeling begeleiden je in deze praktische stage, maar het is ook noodzakelijk dat je zelfstandig kunt werken. Goed om te weten: wij halen onze eigen koffie ;-). Er is beperkte ruimte om eventueel je eigen onderzoek te doen.

Je motivatiebrief en CV graag uiterlijk maandag 28 juni 2021 opsturen. De (online) sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 5 juli. De stage start op donderdag 1 september. In overleg kan eerder worden gestart.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een energieke, leergierige stagiair met serieuze communicatievaardigheden, een brede maatschappelijke ontwikkeling en affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van (marketing)communicatie, branding en merk(campagnes).

 • Je staat ingeschreven bij een HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur communicatie, media en/of marketing
 • Je kan met zorg effectieve teksten schrijven voor verschillende doelgroepen
 • Je bent assertief, hardwerkend, zelfstandig, accuraat, creatief en enthousiast
 • Je bent vanaf september 2021 minimaal voor 4 maanden bij voorkeur full time (36 uur) beschikbaar
 • Je hebt gevoel voor tekst en beeld en wil daar meer over leren
 • Met Adobe Creative Suite kan je overweg, met name Photoshop
 • Ervaring met emailprogramma’s en CMS is een pré (maar kunnen we je ook leren)

Interesse? Stuur een korte motivatie (max 200 woorden) en met een paar voorbeelden van werk waar je trots op bent, en licht deze kort toe. Dat kan ook in de vorm van een link naar een portfolio website. Niveau: HBO+ Opleiding: Marketing/ Communicatie/ Media

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280