Binge jij graag mooie films en series? Kijk je graag interessante programma’s die niet alleen vermakelijk zijn, maar jou de wereld leert beter te begrijpen? Zin in een stage die letterlijk en figuurlijk grenzeloos is? Bij Scenery produceren we high-end docu’s en non-scripted formats voor platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV+, Videoland en de NPO.

Wij zoeken gedreven en leergierige studenten die hun eerste werkervaring in de film- en televisiewereld op hoog en internationaal niveau willen opdoen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als marketing-stagiair ga je alles leren op het gebied van social media, communicatie en het organiseren van events in de film- en televisiewereld.

 • Een van je belangrijkste taken is om alles wat Scenery uitbrengt aan documentairefilms en -series op onze social kanalen kenbaar te maken. Denk aan het posten van trailers, behind- the-scenes materiaal of gewoon hele toffe content over onze documentairefilms en series.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor onze content kalender en bedenkt met je collega’s passende content en weet daarbij originele haakjes te bedenken. Mits het mogelijk is, ga je ook op locaties behind-the-scenes-content schieten.
 • Je assisteert bij alle lanceringen van onze non-scripted film- en televisietitels op het gebied van PR en communicatie. Dan kan een nieuw programma van de NPO zijn, maar ook een internationale bioscoop- of streaming release: jij gaat helpen om van elke lancering een daverend succes te maken. Denk aan het verzamelen van alle assets voor onze eigen kanalen tot aan mee- organiseren van premières en activatie rondom een nieuwe release.
 • Mocht er tijd over zijn: dan help je onze collega’s op development en productie die bezig zijn met de nieuwste projecten. Je hoeft je in ieder geval nooit te vervelen en geen dag is hetzelfde.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Toegang tot de wereld van non-scripted series en high-end documentaires: je leert alle fijne kneepjes van het vak en creëert zo een perfecte jumpstart voor je carrière waar je echt wat aan hebt. Bij ons hoef je dus geen koffie te zetten of eindeloos te printen.
 • Je werkplek is op ons hypermodern kantoor in de Amsterdamse Houthavens met een waanzinnig uitzicht!
 • Onze borrels en feesten zijn legendarisch
 • Flexibel startdatum in goed overleg
 • Elke dag wordt er een heerlijke lunch geregeld, en je hebt natuurlijk recht op een welverdiende stagevergoeding
 • Een positieve, stimulerende, respectvolle en inspirerende werkplek, waar je volledig jezelf kunt zijn en je stem kunt laten horen. Sinds juni 2023 is Scenery officieel gecertificeerd als een Great Place To Work™

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Jij bent beschikbaar voor 4 of 5 dagen in de week voor tenminste 4 maanden
 • Je volgt een HBO/WO-studie; een media-opleiding is fijn, maar niet verplicht. Passie en interesse vinden we belangrijker!
 • Je bent leergierig, pro-actief en durft hulp te vragen: je kan namelijk niet alles in je eentje oplossen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (of bent een kei met ChatGPT of Grammar.ly... Scenery isn’t born yesterday)


Werken bij Scenery

Meer over dit bedrijf

Scenery ontwikkelt en produceert hoogwaardige documentaires en series voor onder meer Netflix, Universal, Prime Video, Youku, NPO en Videoland. Het mediabedrijf, officieel gecertificeerd als Great Place To Work™, richt haar pijlen op een breed, wereldwijd publiek. Altijd met focus op en aandacht voor hoogstaande cinematografie en indrukwekkende storytelling zoals bij Human Playground, Lara, Front Row, Ruimteschip Aarde, Floortje Gaat Mee en Ruud Gullit en de Mysteries van het oude Egypte. 

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280