Instagram, TikTok, creatieve content creators, influencer marketing, gave merken en sales. Spreken deze termen jou aan en ben jij die top stagiaire die alles uit zijn stage en het bedrijf gaat halen om zichzelf onmisbaar te maken in de influencer wereld? Join us!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We hebben een groot netwerk aan influencers, bloggers en publishers en aan de andere kant merken. Je gaat samen met de rest van het team helpen dit netwerk te vergroten en te benutten.

Je hebt contact met merken en adverteerders die zich bij ons inschrijven om te bepalen of er behoefte en budget is voor influencer samenwerkingen. Jij helpt klanten op weg door meer informatie en demo's te geven van ons platform. Ook help je mee nieuwe klanten aan te spreken en kijk je naar opportunities bij bestaande klanten; kunnen wij ze helpen met een nieuwe campagne?

LinkPizza is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat jij ook mee kunt denken en helpen met het verbeteren van ons platform. Dit doe je door veel te spreken met influencers en merken en door hun feedback te vertalen naar oplossingen en verbeteringen die ons platform nog gebruiksvriendelijker maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op met betrekking tot influencer marketing, advertising en sales. Je leert alle ins en outs over branding, social media marketing, affiliate marketing en content marketing en kunt aan het einde van je stage zelfstandig een succesvol sales gesprek voeren. Je wordt begeleid door een ervaren Account Manager.

Daarnaast bieden wij je:

  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Werkplek in hartje Amsterdam;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Vrijdagmiddagborrels zodra het weer kan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Verkopen vind je leuk. En dan niet op de pushy Wolf of Wall Street manier, maar door echt goed te luisteren naar de klant en door met een goed advies waarde voor hun geld te bieden. Verder ben je (ervarings)deskundige op het gebied van social media. TikTok en Instagram kennen voor jou geen geheimen.

Daarnaast ben je communicatief sterk. Je weet jouw mening en ideeën goed onder woorden te brengen en bent niet bang om deze te delen. Je hebt geen moeite met het geven en ontvangen van feedback.

Verdere vereisten:

  • Uitstekende Nederlandse taalbeheersing (Engels is een pré), zowel mondeling als in geschrift;
  • Je bent gek op social media; jouw wekelijkse schermtijd past niet op je scherm;
  • Ervaring met sales (bijv. in je bijbaan);
  • Kennis van/ervaring met influencer marketing is een pré;
  • Affiliate marketing kennis is een pré;
  • Je doet een HBO of Universitaire opleiding gericht op business, communicatie, media of (online) marketing.

Werken bij Linkpizza

Meer over dit bedrijf

LinkPizza is het platform voor influencer marketing. Op het platform ontmoeten influencers en merken elkaar, om vervolgens gave samenwerkingen aan te gaan. Een online marktplaats waar merken efficiënt zaken kunnen doen met influencers. Kortom, wij maken influencer marketing meetbaar en transparant en gaan samen met jou de wereld veroveren.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280