TikTok, Instagram, creatieve content creators, influencer marketing en gave merken. Spreken deze termen jou aan en ben jij die top stagiaire die alles uit zijn stage en het bedrijf gaat halen om zichzelf onmisbaar te maken in de influencer wereld? Join us!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We hebben een groot netwerk aan influencers, bloggers en publishers en aan de andere kant adverteerders. Je gaat samen met de rest van het team helpen dit netwerk te vergroten. Denk hierbij aan influencer werving, het keuren van nieuwe inschrijvingen en toezicht houden op lopende samenwerkingen met influencers.

Daarnaast zul je creatief aan de slag gaan door onze social media kanalen en website te voorzien van relevante en kwalitatieve content.

LinkPizza is volop in ontwikkeling. Dit betekent dat jij ook mee kunt denken en helpen met het verbeteren van ons platform. Dit doe je door veel te spreken met influencers en hun feedback te vertalen naar oplossingen en verbeteringen die ons platform nog gebruiksvriendelijker maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op met betrekking tot influencer marketing, advertising en content marketing. Je leert alle ins en outs over branding, social media marketing, affiliate marketing en content marketing. Je wordt begeleid door een ervaren team.

Daarnaast bieden wij je:

  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Vrijdagmiddagborrels zodra het weer kan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij bent (ervarings)deskundige op het gebied van social media. TikTok en Instagram kennen voor jou geen geheimen en je weet feilloos een top 10 lijstje te noemen van de influencers die nu helemaal hip en happening zijn. Je bent op de hoogte van wat de social media trends zijn en hebt je verdiept in de diverse algoritmes.

Daarnaast ben je communicatief sterk, je weet jouw mening en ideeën goed onder woorden te brengen en bent niet bang om deze te delen. Je hebt geen moeite met het geven en ontvangen van feedback. Misschien heb je zelf een account met veel volgers of ben je goed in staat om in de huid te kruipen van een influencer. Wat vinden ze belangrijk en prettig wanneer ze samenwerken met merken? En wat kan LinkPizza daarin betekenen?

Verdere vereisten:

  • Uitstekende Nederlandse taalbeheersing (Engels is een pré), zowel mondeling als in geschrift;
  • Je bent gek op social media en kent alle trends;
  • Kennis van influencer & social media marketing;
  • Kennis van/ervaring met het maken van online content;
  • Ervaring met het schrijven van (commerciële) content is een pré; 
  • Affiliate marketing kennis is een pré;
  • Je volgt een HBO of Universitaire opleiding gericht op communicatie, media, social media of (online) marketing.

Werken bij Linkpizza

Meer over dit bedrijf

LinkPizza is het platform voor influencer marketing. Op het platform ontmoeten influencers en merken elkaar, om vervolgens gave samenwerkingen aan te gaan. Een online marktplaats waar merken efficiënt zaken kunnen doen met influencers. Kortom, wij maken influencer marketing meetbaar en transparant en gaan samen met jou de wereld veroveren.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280