Op zoek naar een content stage met een bedrijfskundig randje? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

Content creeëren is leuk, maar er moet wel een idee, denkwijze en beredenering achter zitten. Die eigenschappen kan jij bij ons ontwikkelen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

 • Samen met onder meer Rick, onze Growth Manager, werk je aan verschillende experimenten om toekomstige klanten te bereiken.
 • Je helpt ze begrijpen waarom ze moeten veranderen, waarom nu, en waarom Yarado ze daarbij kan helpen.
 • Je helpt meebouwen aan het merk Yarado, door content te verzinnen, maken, editen en verspreiden die onze (toekomstige) klanten inspireert en verder helpt.
 • Je helpt geïnteresseerde toekomstige klanten om te begrijpen waarom ze voor Yarado moeten kiezen, je helpt ze inspireren met content hoe de before and after er bij hun uit kan zien, en je helpt ze het woord te verspreiden binnen en buiten hun bedrijf.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat we bieden Hybride werken vanaf kantoor en thuis. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om impact te maken Een uitdagende en leergierige omgeving waar resultaat en plezier centraal staan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Over jou in het kort (nou ja, kort?) Vergeet niet, dit is een wensenlijstje, niet een eisenlijstje. We weten dat de perfecte collega niet bestaat. We kijken ernaar uit om meer over jou te leren.
 • Je weet hoe je een goed verhaal vertelt en je herinnert je de dag dat je een betere schrijver werd.
 • Je probeert verschillende creatieve manieren en kanalen om onze doelgroep te bereiken en ze te begeleiden.
 • Je bent geïnteresseerd in content productie, verspreiding en/of verbetering. Denk aan interviews, podcasts, maar ook social media posts.
 • Je bent proactief en wilt echt iets leren tijdens je stage.
 • Je weet hoe je vragen vertaalt naar content tools. Inspiratie van content komt vaak vanuit een vraag. Een vraag van een klant of een toekomstige klant.
 • De manier waarop de klant dit het beste tot zich neemt kan zich vertalen in video’s, demo’s, memes of het geschreven woord.
 • Je houdt van creatief werk.
 • Je hebt lichte design ervaring in bijvoorbeeld Figma, of je bent super nieuwsgierig om dit te leren. Dit betekent dat je allerlei soorten van creatief advertenties uitprobeert (Memes, Zoom Teams achtergronden, handgeschreven brieven, social posts, klanten welkom pakketjes, custom avatars voor gebruikers, etc)

Vergeet niet, dit is een wensenlijstje, niet een eisenlijstje. Veel skills zijn overdraagbaar.

Werken bij Yarado

Meer over dit bedrijf

Yarado is een informeel en gezellig bedrijf dat zich richt op het aanbieden van automatiseringssoftware. Deze software bieden wij aan als pakket, van procesidentificatie tot aan het managen van de oplossing. De markt voor deze software is nog relatief jong, wat betekent dat er veel mogelijkheden liggen in het informeren van potentiële partners. Dit doen wij schriftelijk, en als organisatie willen we nu ook de stap zetten naar videomateriaal om mogelijke klanten te informeren over wat er mogelijk is met automatiseringssoftware. Automatiseringssoftware klinkt misschien wat officieel en zwaar, maar je kan bij ons gewoon in je t-shirt naar kantoor komen, en op woensdagen drinken wij doorgaans een biertje samen. Ja, we zijn bezig met serieuze zaken, maar ons marketingteam staat altijd open voor creativiteit en nieuwe ingevingen, en probeert het ietwat technische landschap met een glimlach te trotseren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281