Vind jij het tof om ervaring op te doen bij hét YouTube bureau van Nederland? En om begeleiding te krijgen van echte YouTube experts? Zie je continu nieuwe kansen en hou je van ondernemen? Kun jij snel schakelen tussen bedenken, maken, publishen, (misschien) aanpassen en weer verbeteren? En last but not least: ben je (gezond) verslaafd aan social media? Ja? Check!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Content Marketing stagiair word je een volwaardig lid van het (creatief) team en ondersteun je bij communicatieprojecten en productionele taken. Dit betekent dat je onder andere online content voor op de website, Instagram, Facebook en LinkedIn creëert. Samen met het team verzin en maak je prikkelende posts met scherpe teksten en je zorgt voor passend beeldmateriaal.

Daarnaast assisteer je tijdens evenementen en bij het inzenden van awards, en help je bij PR- en communicatie-werkzaamheden. Maar, je kunt én wil meer en dat kan ook zeker bij Team5pm! Wij willen dat jouw stage een periode wordt waarin je ons bedrijf, maar ook jezelf leert kennen en daarom is er veel ruimte voor jouw eigen ingeving binnen deze stage!

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte YouTube experts.
 • Ons pand zit in hartje Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Geen koffie-haal-stage dus, maar een actieve stage met genoeg ruimte voor lol.
 • Elke dag een lekkere lunch!
 • En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Om onze nieuwe teamgenoot te worden, moet je van aanpakken weten. Je bent een enthousiaste student en weet precies wat de laatste trends en hits zijn op social media. Daarnaast kun je makkelijk en snel schakelen tussen bedenken, maken en publishen. Je weet wat er speelt in communicatieland, met verstand van de huidige trends in de marketing. Je vindt het leuk om mee te denken aan onze constant ontwikkelende (social) mediastrategie en voert dit daarna ook uit.

Oftewel: je bent proactief, weet deadlines goed voor te bereiden en krijgt het team hierin mee (maar vindt het ook leuk om van ons te leren).

Daarnaast:

 • Heb je een vlotte, foutloze Nederlandse en Engelse pen.
 • Is het een pré als je verstand hebt van Photoshop en WordPress.
 • Woon je in Amsterdam of kan je easy naar Amsterdam reizen. 
 • Doe je een relevante HBO of WO-studie in de richting Communicatie of Journalistiek en bent een echte regelneef/-tante die meestal alles voor elkaar weet te krijgen.
 • Heb je een flexibele instelling en bent een echte teamplayer. 
 • Ben je gezellig!

Werken bij Team5pm

Meer over dit bedrijf

Team5pm is het YouTube-bureau voor uitgevers en merken. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpen we klanten aan succes in elke fase van de video funnel.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280