Ligt jouw passie in de online marketing en ken jij de weg langs alle grote social media platforms? Weet jij als geen ander welke content het beste werkt op Instagram, Facebook en andere grote social media kanalen? Ben je leergierig en wil je graag meer weten over Digital Marketing? Sneakerbaron is op zoek naar een enthousiaste & creatieve Social Media stagiaire voor september 2021!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als Social Media stagiaire bij Sneakerbaron duik je in de social media zichtbaarheid van het platform. Bij deze stage denk je mee over content, advertentiecampagnes, social conversie en online storytelling. Samen kijken we naar hoe het er nu voorstaat en gaan we keuzes maken over de online positionering van onze platforms. Hierin begeleiden we jou door ons online marketing ecosysteem. Vervolgens gaan we een concreet plan maken over hoe we deze nieuwe ideeën tot uiting kunnen laten komen in de vorm van posts, zowel foto’s als video en in elke vorm die je je maar kan bedenken (normale posts, stories, ads, etcetera).

Hoe ziet een typische werkdag bij deze stage eruit?

Vandaag gaan we samen kijken naar de social media resultaten van de afgelopen week. We komen er achter dat één bepaalde social media post het goed heeft gedaan en nemen deze even flink onder de loep. In Photoshop maak je nog een aantal van dit soort posts om te testen of dit een format is wat werkt. Daarna ga je aan de slag met de engagement van de socials. De profielen moeten gezien worden. In week 1 hebben we samen een plan gemaakt voor de engagement en daarmee ga je nu aan de slag om dit uit te voeren. Overmorgen komt er een nieuwe sneaker uit en wij hebben van Nike een exclusieve preview gekregen om deze te promoten. Samen kijken we naar hoe we deze schoen onder de aandacht kunnen brengen bij onze volgers. Denk hierbij aan graphics maar ook korte videos of winacties!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een kijkje in de keuken bij Sneakerbaron
  • Inzicht in de levensloop van een website; van concept naar de eerste bezoeker
  • Top begeleiding op het gebied van Online Marketing en SEO en SEA
  • Een mooie stagevergoeding

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je weet hoe de grote social media platforms werken
  • Je bent goed in plannen
  • Je bent leergierig
  • Je hebt enige ervaring met Adobe programma’s zoals Photoshop en Illustrator
  • Je bent ingeschreven bij een hbo- of wo-opleiding

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Werken bij Sneakerbaron.nl

Meer over dit bedrijf

Sneakerbaron is dé online sneakervegelijker! Maandelijks verwelkomt Sneakerbaron honderdduizenden bezoekers die we die we op de hoogte houden van al het sneakersnieuws. We nemen de bezoekers mee in de nieuwste sneakerreleases en het laatste sneakernieuws.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Jessica Loomans

+31 035 6466281