Wil jij content maken voor Red Bull Nederland? Story-clips, actie-clips, teasers, trailers of korte docu’s creëren die het doorvertellen waard zijn. Dát is Red Bull Media Network. De verhalen zitten in onze atleten, zijn te halen op onze vele nationale en internationale events, die we zelf organiseren. 

Met korte krachtige clips voor Tik-Tok en Instagram delen we onze passie voor sport, gaming, dans en culture. Wij zoeken een talentvolle, hands-on content maker die kan helpen om shoots te produceren en ervaring heeft met monteren en grafische vormgeving. Ervaring met camerawerk is een pré.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Responsibilities


Je werkt in het Red Bull Media Network team om video’s te maken voor Red Bull. Naast het mee produceren, filmen en monteren van content kijk je ook mee bij het productieproces van de projecten. Je kunt input leveren tijdens briefings, creatieve brainstorms en productiemeetings. Daarnaast speel je een belangrijke bijdrage bij het opleveren van de content. Tijdens deze werkzaamheden heb je regelmatig contact hebt met ons hoofdkantoor in Oostenrijk.


Contentcreatie


Je werkt op onze eigen editset waar je nieuwe edits maakt van bestaande content. Heb je ook camera skills? Dan kun je als cameraman of vrouw onder begeleiding gaan filmen bij events of tijdens trainingen van atleten. Bij Red Bull Nederland heb je camera’s, Go Pro’s en een drone tot je beschikking om de mooiste social media clips te maken. De edits worden specifiek gemaakt voor Social Media. Bij het zien van video's (die jij hebt ge-edit) moeten de volgers denken “Dit is van Red Bull” en natuurlijk niet willen wegkijken om het zo’n goede video is.Je mag meedenken over de invulling van onze content kanalen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van social video formats, creatieve concepten, het analyseren van data met als doel om onze platformen te optimaliseren. Kortom, je helpt mee aan onze online performance.


Wat
BIEDEN WIJ?

Stage


Het is een meewerkstage. Er kan een onderzoek gekoppeld worden aan de stage, maar gezien de hoeveelheid werkzaamheden en verantwoordelijkheden, vraagt dit veel van je vrije tijd. Je zult rapporteren aan onze Social Media Producer


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Experience Needed

  • Je doet een HBO/WO opleiding
  • Je bent beschikbaar vanaf Januari voor een periode van 5 maanden
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 en het liefst 5 dagen per week. En woont binnen een uur reizen van Amsterdam
  • Je bent content creator, hiermee bedoelen we dat je naast produceren ook kunt monteren en filmen
  • Je bent een editor. ADOBE PREMIERE en PHOTOSHOP hebben voor jou geen geheimen
  • Je bent verslaafd aan mooie verhalen, toffe social content en kijkt alle Red Bull filmpjes op YouTube, Instagram en TikTok
  • Je bent een sociaal dier, maar nooit starstruck. Je kunt goed samenwerken met atleten, artiesten, sportorganisaties, collega’s uit alle mogelijke (sport)disciplines

 

Werken bij Red Bull Nederland

Meer over dit bedrijf

Kom werken bij Red Bull! Wij bieden jou een energieke werkomgeving, waarbij je terecht komt in een jong en ambitieus team op het hoofdkantoor ‘Home of Red Bull’ gevestigd in de Houthavens te Amsterdam. Werken binnen een snelle en dynamische organisatie als Red Bull vraagt flexibiliteit en een work-hard, play-hard mentaliteit waarin je de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt jouw eigen ondernemerschap te ontplooien. Red Bull geeft je vleugels!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280