Heb jij zin in een afwisselende en uitdagende stage? Waarbij je bezig bent met het schrijven van teksten, maar ook meehelpt met het regelen van diverse events? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen?

  • Voorbereidingen EO Metterdaad op de Nederland Zingt Dag (meedenken collectemoment, tekst programmaboekje schrijven, etc.)
  • Voorbereidingen voor een evenement met onze partnerorganisaties: denk aan het helpen met het draaiboek, de uitnodigingen en de inrichting van de ruimte
  • Diverse geschreven uitingen in Visie en ons jubileummagazine
  • Helpen bij de voorbereidingen van onze jubileumuitzending
  • Je mag veel doen en leren en wordt echt onderdeel van ons team.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame en uitdagende stage met een divers takenpakket.

Nog even over ons: EO Metterdaad zet zich in voor een wereld zonder armoede en onrecht. Daarom vertellen we al 50 jaar hoopvolle verhalen en werven we fondsen voor wereldwijde hulp. EO Metterdaad is een stichting en een media-afdeling van de Evangelische Omroep. Via diverse media, zoals televisie, online en print werven wij fondsen voor projecten die wij in beeld brengen. We doen dat in een team met zo’n 12 professionals. We werken nauw samen met een netwerk van meer dan honderd christelijke hulporganisaties die veel ervaring hebben in het werkveld.

Bij EO Metterdaad werk je in de dynamiek van de media en vanuit de zingeving van ontwikkelingshulp. We bestaan dit jaar 50 jaar en we zoeken jou om ons te ondersteunen bij de voorbereidingen van dit jubileum!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je krijgt energie van dingen plannen en regelen;
  • Je aarzelt niet om de telefoon te pakken voor interviews of het regelen van dingen; 
  • Je hebt een passie voor het schrijven van teksten; 
  • Je houdt van de hectiek rondom events!

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280