Zoek jij een uitdagende en afwisselende communicatie stage? Wil jij graag een (online) bijdrage leveren aan programma’s als Mocro Maffia, Heel Holland Bakt, The Masked Singer en RTL Boulevard? Kom dan bij ons stagelopen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair beheer je samen met je collega’s de websites en de diverse social media kanalen van Fremantle Nederland (Blue Circle, Fiction Valley, No Pictures Please en Fremantle Nederland). Daarnaast houd je je bezig met het continu zoeken naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media. Je beheert de verschillende info-mailboxen en houdt dagelijks het kijkcijferoverzicht bij.

Denkt creatief mee voor verschillende online communicatiecampagnes en maakt content hiervoor. Je helpt mee bij de organisatie van alle interne evenementen en bijeenkomsten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een unieke en leerzame stageplek op een bruisende, gezellige en hardwerkende afdeling bij één van de grootste televisieproducenten van Nederland.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Wij zoeken iemand die creatief en analytisch is.
  • Je bent een vlotte, harde en nauwkeurige werker en hebt affiniteit met onze televisieprogramma’s.
  • Je bent behendig met social media en kan leuke pakkende teksten schrijven.
  • Je kan adequaat handelen en durft gemakkelijk naar jouw collega’s toe te stappen.
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.

Werken bij Blue Circle

Meer over dit bedrijf

Blue Circle is een producent met een leidende positie in het Nederlandse medialandschap. Als Nederlandse dochtermaatschappij van Fremantle produceren wij televisieprogramma’s voornamelijk voor de Nederlandse markt. We zijn gespecialiseerd in entertainment, dagelijkse show, sport en wonen. Fremantle Nederland bestaat uit producenten Blue Circle en No Pictures Please, die zich richten op televisie en online content, en dramaproducent Fiction Valley. Fremantle is o.a. bekend van televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, Praat Nederlands Met Me, Boer Zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Mocro Maffia, Van Onschatbare Waarde en Dreamschool!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280