Voor Stichting Muziekids is er plaatst voor een 4e jaars communicatiestudent om een communicatie (strategie)plan op te stellen en uit te voeren als afstudeeropdracht en/of gecombineerd met een stage.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Het uitstippelen van een effectieve geïntegreerde communicatiestrategie online en offline voor Muziekids met betrekking tot de diverse muziekdiensten.
  • Het formuleren van krachtige en heldere (communicatie)boodschappen zowel intern als extern
  • Het creëren van overzicht, samenhang in de communicatie en binnen de communicatie uitingen van Muziekids naar de verschillende doelgroepen
  • Daarbij maak je ook gebruik van de verschillende social media platformen zoals FB, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn. Daarin breng je structuur aan en kun je een effectief content strategie toepassen (o.a. 3H-model). Aan content hebben we geen gebrek maar kun je het ook juist inzetten?
  • Opzetten van multi-channel campagnes voor de Muziekids diensten, acties en (muziek)events
  • Meten is weten dus bepaal jij ook hoe je het effect gaat meten en wanneer het succesvol is.
  • Dus ben je ook goed ingevoerd in SEA/SEO, Google Analytics

Wat
BIEDEN WIJ?

Natuurlijk sta je er niet alleen voor en krijg je hulp van marketing professionals bij Muziekids. Een mooie uitdaging om te laten zien wat je in je mars hebt aan theorie en praktische bagage. Maak jij het verschil voor Muziekids in communicatie?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Grote uitdaging en veel ruimte om jezelf ook verder te ontwikkelen op jouw vakgebied als je een eigen mening hebt over wat wel en niet werkt in (marketing)communicatie. En uiteraard beschik je ook over de kwaliteiten om het te kunnen uitvoeren.

Wie is Muziekids

Stichting Muziekids realiseert, onderhoudt en exploiteert ruimtes in ziekenhuizen waar kinderen die in die zorginstelling moeten verblijven of er op bezoek zijn, muziek kunnen maken en beleven. De Muziekids Studio’s zijn het muzikale hart van het ziekenhuis met een positieve uitstraling op de gehele omgeving. In de Muziekids Studio’s begeleiden ervaren studioleiders en musicerende vrijwilligers op professionele wijze de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280