Strategisch, praktisch en ondernemend ingestelde communicatiestudent (hbo-niveau) Voor Stichting Muziekids is er plaatst voor een 4e jaars communicatiestudent voor niet alleen het definiëren van een optimale en effectieve content management strategie voor onze social media kanalen (FB, Instagram, YouTube en LinkedIn) maar ook in het uitvoeren daarvan zoals FB campagnes.

Uiteraard weet je gebruik te maken van de analyse tools om het effect van de publikaties te meten

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat verwachten wij van jou:  • Het uitstippelen van een effectieve online content management strategie voor Muziekids met betrekking tot de diverse muziekbelevingsdiensten op onze social media kanalen.

  • Het dagelijks schrijven en publiceren van krachtige en heldere (communicatie)boodschappen voor externe communicatie op onze social media kanalen.

  • Het creëren van overzicht, samenhang tussen website en de diverse social media kanalen met betrekking tot de communicatie uitingen van Muziekids naar de verschillende doelgroepen

  • Daarbij maak je ook gebruik van de verschillende social media platformen zoals FB, Twitter, YouTube en LinkedIn.

  • Daarin breng je structuur aan en kun je een effectief content management strategie toepassen dat zorgt voor meer bekendheid, meer betrokkenheid van de doelgroepen en voor donaties.

  • Aan content hebben we geen gebrek maar kun je het ook juist inzetten?

  • Opzetten van multi-channel campagnes voor de Muziekids diensten, acties en (muziek)events • Meten is weten dus bepaal jij ook hoe je het effect gaat meten en wanneer het succesvol is.

  • Dus ben je ook goed ingevoerd in SEA/SEO, en kun je uit de voeten met Google Analytics voor het analyseren van onze website (www.muziekids.nl) en heb je ervaring in het maken van analyses van social media kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Grote uitdaging en veel ruimte om jezelf ook verder te ontwikkelen op jouw vakgebied als je een eigen mening hebt over wat wel en niet werkt in (marketing)communicatie c.q. op social mediagebied. En uiteraard beschik je ook over de kwaliteiten om het niet alleen te bedenken maar ook om het te kunnen uitvoeren en analyseren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

HBO 4e jaars communicatie, afstudeerfase met niet alleen kennis van maar ook in het gebruik van analyse methodieken voor websites en social media kanalen

Wie is Muziekids

Stichting Muziekids (www.muziekids.nl) realiseert, onderhoudt en exploiteert ruimtes in ziekenhuizen waar kinderen die in die zorginstelling moeten verblijven of er op bezoek zijn, muziek kunnen maken en beleven. De Muziekids Studio’s zijn het muzikale hart van het ziekenhuis met een positieve uitstraling op de gehele omgeving. In de Muziekids Studio’s begeleiden ervaren studioleiders en musicerende vrijwilligers op professionele wijze de jeugdige patiënten, om ze zo even de stress van het ziek zijn, de pijn, angst en het gemis van thuis te doen vergeten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280