Bij Team Online van HUMAN hebben we per februari (startdatum in overleg) plek voor een allround stagiair. Samen met ons zorg je ervoor dat al het moois dat HUMAN maakt zo goed mogelijk wordt verspreid, en het juiste publiek bereikt. Met eigen content, maar ook door bestaande content opnieuw te verpakken.

Lijkt het je wat? Solliciteren kan tot 13 november, dus reageer snel!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Ons team is de plek waar alles van HUMAN samenkomt. In ons wekelijkse contentoverleg pitch je ideeën rondom aanstaande programma’s, en pak je nieuwe taken op. Je schrijft artikelen voor de site, ontwikkelt insta-stories, video’s voor Facebook, en zoekt naar passend beeld bij al je uitingen. Naderhand check je hoe jouw verhaal het op onze kanalen heeft gedaan, en trek je daar lering uit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een klein en hecht team van vijf plus jezelf, waar je snel onderdeel van wordt.

Je krijgt veel vrijheid en wij helpen, inspireren en ondersteunen waar nodig en mogelijk, om jouw leerdoelen zo goed mogelijk te vervullen.

HUMAN is een kleine club, waardoor je laagdrempelig met veel verschillende makers, redacties en afdelingen in contact komt.

Een mooie start om te bouwen aan je netwerk!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent onze ideale stagiair (m/v/x) als je in de buurt komt van onderstaand lijstje. Kun je niet overal een kruisje zetten? Solliciteer toch, wie weet wat wij je kunnen leren. Je kent je weg op sociale-media-kanalen;

  • Je weet hoe je een verhaal opbouwt en hoe je jouw verhaal toespitst op het publiek dat je bedient;
  • Je studeert aan een hbo- of wo-opleiding communicatie, media, journalistiek of aanverwant;
  • Je bent creatief, zelfstandig en sociaal;
  • Je hebt kennis van Adobe-programma’s als Photoshop en Premiere Pro;
  • Ervaring met een cms is een pre.

Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Kom jij werken bij onze geëngageerde mediaorganisatie? Als publieke omroep en spil in het maatschappelijke netwerk agendeert HUMAN actuele thema’s. Met kwaliteitsprogramma’s op tv, radio, internet en locatie bieden we stof tot nadenken bij het vormen van je mening en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw rol in de samenleving.
HUMAN wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met vrienden, publiek en met verwante culturele, maatschappelijke- en mediaorganisaties. br> HUMAN is bekend van programma’s zoals Klassen, De Wasstraat, Brainwash, 2Doc Kort, Medialogica, Het Filosofisch Kwintet, De Publieke Tribune, Scheiden met Stine, Spoken Word Sessies, Naakt en HUMAN Hub.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280