Als Mediamanager ben je de spin in het web van de mediawereld en ga je meewerken aan televisieprogramma’s als De Alleskunner, Iedereen is van de Wereld, TV Kijker van het Jaar en nog veel meer! Je bekleedt een uitdagende en veelzijdige functie. Hoe cliché het ook klinkt: geen dag is hetzelfde.

MEER STAGES IN VAKGEBIED

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je biedt ondersteuning binnen de postproductie omgeving en schakelt met name over de voortgang van de klus. Je gaat onder andere zorgdragen voor het inladen en exporteren van materiaal (zowel op kantoor als op locaties), de planning van de montagesets en de in- en uitgifte van de camera’s en accessoires. Je doet deliveries aan interne en externe kleurcorrectie- en audionabewerkingsafdelingen en zet deze na afronding weer klaar voor gebruik in Avid.

Ook komt er de nodige IT kennis aan te pas en zal je onderhoud plegen aan onze servers en workstations.

Bij Fabiola ben je deel van een hechte en leuke groep mensen en sta je dicht op de producties die we samen maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Fabiola is een jong Nederlands productiebedrijf met als moeder 2 onafhankelijke televisieproducenten uit België: Roses Are Blue en Woestijnvis. Fabiola ontwikkelt eigen programma’s voor de Nederlandse markt en kan ook exclusief de formats van de twee Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Nederland. Bij Fabiola ben je deel van een hechte en leuke groep mensen en sta je dicht op de producties die we samen maken.

Kortom: als je zin hebt om te werken bij een bedrijf dat ‘korte lijntjes’ heeft en volop kansen biedt ben je bij Fabiola aan het juiste adres. Als je het goed doet zijn er zeker mogelijkheden om door te groeien of een vaste aanstelling te krijgen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Ben jij Iemand met passie voor het mediavak? …Stressbestendig, klantvriendelijk en servicegericht? …In staat overzicht te behouden en secuur te blijven werken, ook als de werkdruk erg hoog is?
  • Ben jij flexibel inzetbaar. Ons werk gaat 24/7 door, dus we zijn niet op zoek naar iemand met een van 9 tot 5 mentaliteit;
  • Heb je affiniteit met computers. We werken in een videobedrijf, maar de ICT erachter is net zo belangrijk als het videogedeelte;
  • Het is een fijn als je een opleiding in een video/mediatechnologie richting heb afgerond of mee bezig bent.

Werken bij Fabiola BV

Meer over dit bedrijf

Fabiola produceert programma’s in alle genres voor alle omroepen en zenders in Nederland. Bekende titels zijn De Alleskunner (SBS6), Man bijt hond (SBS6), Topdokters (RTL4), De TV kijker van het jaar (RTL4) maar ook documentaires als ANNA (Amazon Prime) of De Moord op Marianne Vaatstra (Discovery+). Fabiola is gevestigd in Amsterdam.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280