Ga jij graag in gesprek met stakeholders en wil je ons helpen met het vullen van onze online Architectuur & Bedrijfsprocesmanagement applicatie? Tijdens je stage bij ons maak je kennis met Enterprise Architectuur (Archimate) en leer je over Bedrijfsprocesmanagement (BPM). Je maakt kennis met de NPO-organisatie en mag de organisatie adviseren over het applicatielandschap.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat ons helpen met het vullen van onze online Architectuur & Bedrijfsprocesmanagement applicatie. Dat doe je door het gesprek aan te gaan met de stakeholders binnen de omgeving en in kaart te brengen welke systemen en applicaties ze gebruiken, deze input verwerk je vervolgens in de online architectuur-applicatie.

Je stuurt de stakeholders vanuit de applicatie vragenlijsten om aanvullende informatie op te halen en volgt dit op bij de stakeholders. Je legt ook in de tool vast welke processen ondersteund worden door de verschillende applicaties en helpt de NPO met het in kaart brengen van het applicatieportfolio.

Tijdens je stage maak je kennis met Enterprise Architectuur (Archimate) en leer je over Bedrijfsprocesmanagement (BPM). Je maakt kennis met de NPO-organisatie en mag de organisatie adviseren over het applicatielandschap.

Wat
BIEDEN WIJ?

We helpen je op weg in de wereld van Enterprise Architectuur en laten je kennis maken met onze tooling. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelf het initiatief te nemen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je doet een HBO-ICT opleiding in de richting van Business, IT & Management of vergelijkbaar (bijvoorbeeld Bedrijfskundige informatie)
  • Je hebt interesse in de mediawereld
  • Je vind het niet erg om op mensen af te stappen en het gesprek aan te gaan

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Open, omdat wij geloven dat dit de basis is voor meer begrip. Begrip van zaken en begrip voor elkaar. Daar zet NPO zich voor in. Met content die nieuwsgierig maakt en prikkelt. Onafhankelijk van politiek en commercie. Omroepen en programmamakers zijn daarvan de bron, NPO verzorgt de programmering en distributie. Samen werken we continu aan vernieuwing en zoeken we de interactie met ons publiek. Op tv, radio, online en met events. Open, om 17 miljoen Nederlanders dichter tot elkaar te brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280