Jij wil impact maken door jouw technische talenten in te zetten. Je hebt interesse in de digitale wereld en wil hier alles over leren. Je denkt graag mee over de opzet van een nieuw dataplatform bij de EO. Jij bent de stagiair die wij zoeken bij Studio Digitaal.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Studio Digitaal is verantwoordelijk voor alle websites, apps en andere interactieve producten van de EO. Maandelijks bereiken we miljoenen mensen met onze interactieve platforms. Jij draagt hieraan bij. Voor een front-end stage kun je aan de slag met Vue.js en NuxtJS.

Als je interesse bij back-end ligt, kun je werken met Azure, NodeJS en GraphQL. Daarnaast werk je mee aan de opzet van een nieuw dataplatform in MS Azure. Je bent bezig met het ontsluiten van data van bron tot eindgebruiker, gaat aan de slag met harde en zachte data en werkt volgens SCRUM. Je doet onderzoek van AI-potentie van data en dit alles doe je samen met het team.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende periode in een mooi en vooruitstrevend mediabedrijf, dat zichzelf iedere dag weer opnieuw wil uitvinden. Je doet ervaring op met de nieuwste technologieën van de Microsoft stack. Er is een nauwe samenwerking met de ervaren stagebegeleider en je komt terecht in een leuk team van data engineers en onderzoekers.

Je ontvangt een stagevergoeding van € 475 euro o.b.v. 36 uur per week voor een periode van ca. 5 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent analytisch vaardig.

  • Je hebt een nieuwsgierige houding en durft alles ter discussie te stellen.

  • Je werkt graag samen in een team.

  • Je hebt hart voor de missie van de EO en wilt daar jouw unieke bijdrage aan leveren.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280