Stage lopen bij NPO is stage lopen bij een organisatie die maatschappelijke impact maakt, die volop in beweging is naar een tech savvy organisatie en die enorme technologische ambities heeft! Durf jij het aan?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De Nederlandse Publieke Omroep is al ruim 70 jaar een begrip in Nederland. Verschillende generaties zijn opgegroeid met het media-aanbod op onze lineaire televisie- en radiokanalen. Jij waarschijnlijk ook. Maar wist je dat wij continu bezig zijn met innovatie en verdere digitalisering van onze aanbodkanalen? Van lineair naar on demand aanbod Het mediagebruik van onze kijkers en luisteraars verschuift steeds meer naar online en on demand. Bij NPO zie je dat terug in onze VOD-platformen, podcasts, websites en de apps NPO Start en NPO Luister. Niet voor niets behoren ‘effectiever online’ en ‘volle snelheid op on demand’ tot de vijf strategische doelen van de NPO-organisatie. Daarmee maken we een transitie van lineaire programmering naar een 1-op-1 relatie met de gebruiker.

Onze afdeling Technologie is daarin leading. De clusters Mediatechniek, Front-end services, Backend services en Applicatie services krijgen de ruimte, tools en tijd om te blijven werken aan innovatieve oplossingen die het publiek verrassen. En jij kunt daar stage lopen! Werken voor heel Nederland Bij NPO is er voor iedereen media-aanbod, verspreid over diverse platforms, 24 uur per dag. We werken aan producten voor heel Nederland die zorgen voor informatie, inspiratie en ontspanning. Met ons werk maken we maatschappelijke impact. En omdat wij een publieke organisatie zijn, hebben we geen commerciële belangen. Het leveren van kwalitatieve producten en diensten staat voorop. Wat dat betekent voor jou als stagiair technologie? Er zijn volop mogelijkheden om jouw kennis en ervaring bij ons te ontwikkelen. Laat weten wat je graag wilt leren en wat jij ons komt brengen. Ook wij leren graag van jou!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Van stagevergoeding tot onboarding;
  • NPO kent flexibele werktijden;
  • je ontvangt een stagevergoeding;
  • wij hebben een NPO Academy zodat je jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • wij hebben een NPO Fit programma voor een goede fysieke en mentale balans;
  • je kunt gebruik maken van onze onboarding app zodat je snel je weg weet te vinden binnen NPO.

Interesse? Durf jij het aan om jouw kennis en ervaring bij ons verder te ontwikkelen? Reageer dan via www.mediastages.nl.

Wij maken graag kennis met je! NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij komend studiejaar 3e jaars student of studeer je af? Reageer dan nu!

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280