De afdeling Content Operations binnen RTL NL is de plek waar content gepland, bewerkt, verrijkt en gedistribueerd wordt. Content Operations is tevens verantwoordelijk voor planning, creatie, design en distributie van promotie. Zie Content Operations als ‘de fabriek of distributiebedrijf’ van RTL NL.

Daarnaast is er een team dat zich richt op het continu innoveren, optimaliseren en monitoren van de processen van Operations. Jij zal onderdeel zijn van dit team.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Ontwerpen en implementeren van een management dashboard voor Content Operations met stuur- en prestatie informatie/indicatoren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Afstudeerstage plaats waarin alle vrijheid wordt gegeven om te onderzoeken, ontwerpen en implementeren van de oplossing:

  • Laptop van RTL
  • Stagevergoeding

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO (technisch) Bedrijfskunde

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280