Hey jij daar? Ben jij de support topper waar wij naar op zoek zijn bij het allerleukste mediabedrijf in Hilversum? Lees dan snel verder!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Startdatum flexibel/in overleg!

Je gaat meedraaien op onze Servicedesk waarbij je onze interne collega's ondersteund van RTL en ons Saleshouse AdAlliance. Het beantwoorden van support vragen en verzoeken, het beantwoorden van de telefoon en het bijhouden van de mailbox.

Tevens het registreren en administreren van meldingen in TopDesk en daarbuiten, het toekennen van rechten en software in Active Directory en het werken in andere (cloud)systemen. Daarnaast hands-on werken met hardware, mobiele telefoons en het uitleveren en innemen hier van. Jij bent het aanspreekpunt voor allerhande ondersteuningsverzoeken.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een ondersteunende functie in een inspirerend en ambitieus bedrijf
  • Een zeer brede kennis opdoen van verschillende systemen en werkzaamheden
  • Werken met Microsoft systemen zoals Office 365 (Teams, Sharepoint) en Azure maar ook Apple Mac OS, iOS en Android
  • Amicale directe collega’s en een prettige werksfeer
  • Uitstekende koffie!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je spreek goed Engels en Nederlands
  • Je bent analytisch en oplossingsgericht, klantvriendelijk en professioneel
  • Je bent leergierig en wil graag meer leren over alles wat met support te maken heeft om misschien een beter beeld te krijgen van welke kant je binnen de IT op wil later in je carriere.

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280