Ben jij de Allround medewerker IT systems and devices die wij zoeken???? Laat het ons weten, dan kun je bij Sentean Hospitality Group direct aan de slag.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De student is mede ter ondersteuning voor het functioneren van de automatiseringsomgeving van New Patientline. Waarborgen van de continuïteit van de ICT infrastructuur en verlenen van een hoge mate van service op basis van informatiebeveiliging van ISO/NEN.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Een probleem oplossend vermogen, klantgericht en een dienstverlenende instelling. Ook een goede samenwerking is belangrijk en goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Met name ook proactief zijn vinden wij een vereiste. Vereist opleidingsniveau en ervaring denken wij aan MBO+ werk en denkniveau richting ICT, netwerkbeheerder. Kennis hebben van automatiseringssystemen, Microsoft Active Directory, VOIP, MDM en Apple mobiele devices.

Werken bij Sentean Hospitality Group

Meer over dit bedrijf

Sentean Hospitality Group levert in-room infotainment diensten via TV, Tablet en Touch PC’s aan zorginstellingen en haar klanten. Naast entertainment diensten als bijvoorbeeld TV, Internet en VOD, kan Setean de informatievoorziening op zorgafdelingen verbeteren. Op elk device worden entertainment en informatie diensten zoals het bestellen van maaltijden, (e-)shopping, televisie kijken en specifieke patiënt informatie ontsloten via het gebruiksvriendelijke patiënten portaal, Sentean. Wij zijn marktleider en specialist in oplossingen op het gebied van (digitale) gastvrijheid in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280