Door de groei van onze visualisatie studio zijn we per op zoek naar een stagiair 3D artist, kan gedurende het gehele jaar de stage periode starten. Ben jij op zoek naar een uitdagende (meewerk)stage, waarbij je niet alleen maar verantwoordelijk bent voor het halen van koffie?

Een stage waarbij je echt onderdeel bent van het team en niet alleen maar “de stagiair” bent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wanneer je onderdeel wordt van ons team ben je mede verantwoordelijk voor het 3D visualiseren van producten, diensten en projecten. Tijdens de ontwikkeling van visualisaties is het van belang dat er niet alleen op de grote lijnen gelet wordt, maar ook op de kleinste details.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een leuke en leerzame stage waarbij je echt onderdeel bent van een team. Het is voor ons belangrijk dat je het tijdens jouw stageperiode naar je zin hebt. Daarnaast lunchen we met elkaar en op vrijdag middag is er een drankje om gezellig het weekend in te luiden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een echte aanpakker die doelgericht te werk gaat en aandacht besteed aan de kleinste details. Daarnaast lijkt het je leuk om ideeën te ontwikkelen en uit te werken. Je bent bekend met de volgende software: 3D max/ SketchUp/ Vray/ Photoshop of soortgelijk.

Werken bij DWanimations

Meer over dit bedrijf

DWanimations is een jong en dynamisch bedrijf dat ontstaan is uit een passie voor ontwerpen en het beeldend neer willen zetten van ideeën, producten en diensten. Wij specialiseren ons op het gebied van 3D-visualisaties voor producten en woningbouw.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280