Voor de afdeling Human Resources van RTL zijn wij op zoek naar een enthousiaste 

Talent Acquisition & Development Stagiair in het HR team, voor 32-40 uur per week.

 Grote kans dat je bij RTL direct denkt aan onze tv-zenders waarmee we in veel Nederlandse huiskamers aanwezig zijn. Maar RTL is meer dan tv alleen... Zo zijn we door onze digitale activiteiten, zoals Buienradar, Videoland, NLziet & RTL Nieuws inmiddels ook uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de digitale markt.

Bij RTL is geen dag hetzelfde. We zijn toonaangevend in de media en zijn voortdurend in beweging. De afdeling Human Resources bestaat uit de Director Human Resources & Legal, 5 HR Business Partners, 1 Adviseur Talent Development, 3 HR Officers, 1 HR Assistent, 1 Recruiter en 1 Adviseur Compensation & Benefits. 

Je komt bij ons terecht in het HR talent team. Dit team bestaat uit twee personen, de adviseur Talent Development (Jelke Notten) en de recruiter (Julia van El). Wij werken dagelijks samen aan het werven en ontwikkelen van talent. Dit doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de HR business partners en officers. En natuurlijk met de managers en teams in de organisatie. Recruitment, learning & development, onboarding en talent retention zijn allemaal thema’s waarmee we ons dagelijks bezig houden. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij geloven in leren door te doen, dus we geven je graag eigen verantwoordelijkheid. We zoeken dus ook een stagiaire die dat leuk vindt! Tegelijkertijd doen we het echt samen, we zorgen dat je veel leert en dat wij ook veel van jou leren. Hieronder beschrijven we een takenpakket, maar natuurlijk gaan we hierover ook graag het gesprek met jou aan.

 • Je werkt samen met Julia aan een optimaal wervings- en selectieproces van alle (40+) vacatures binnen de organisatie en het ondersteunen van de hiring managers in dit proces;
 • Je organiseert samen met ons de RTL onboardingsdag;
 • Je houdt de online communicatiekanalen bij, zoals het recruitment mail-account, het RTL LinkedIn kanaal en eventueel andere socials. Samen zetten we hier onze Employer Brand goed neer.
 • Je organiseert diverse evenementen voor alle RTLstagiaires; bijvoorbeeld de RTL stagiaire borrel(s);
 • Verder werk je mee aan projecten zoals: Diversiteit & inclusie, Talent retention, Exit survey & Employer Branding en draag je bij aan de ontwikkeling van de totale HR afdeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden: je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheden en een goede begeleiding.
 • Leuke collega's en je werkt in een fijn team.
 • Stagevergoeding van 350 euro per maand.
 • We werken hybride; je zal twee-drie dagen op kantoor werken en de rest vanuit huis (onder voorbehoud van corona maatregelen)
 • Mooi kantoor in mediapark Hilversum op 5 minuten lopen van NS station en restaurant.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • HBO opleiding Human Resources Management, Communicatie of vergelijkbaar.
 • Je leert snel, neemt initiatief en je bent enthousiast
 • Je ziet jezelf als teamspeler, maar je kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je voegt een nieuw perspectief toe aan ons HR team. Juist door verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen.


Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar, samen The Voice kijken of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, RTL XL, Buienradar, vloggers en bloggers op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280