Kijk jij uit naar een ontzettend leuke en leerzame stageperiode bij een publieke omroep en heb je zin om kennis te maken met alle verschillende HR-werkzaamheden op de werkvloer? Dan zoeken wij jou!

BNNVARA is een onafhankelijke, ideële mediaorganisatie die zich inzet voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We hebben een wereld voor ogen met gelijke kansen voor iedereen. Een duurzame, inclusieve samenleving waarin iedereen deelt in de welvaart en het plezier. Met nieuwsgierigheid naar de ander en met begrip voor elkaar.

Wij maken content die ertoe doet. Nieuwe, inclusieve en waardevolle verhalen die mensen raken en verandering teweeg brengen. Wij maken dingen bespreekbaar, doorbreken taboes en willen de waarheid boven tafel krijgen. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. De vorm waarin we dat doen wordt bepaald door de inhoud. Op een manier die ontroert, verrijkt, verrast, laat lachen en aan het denken zet. Met hoor en wederhoor waar het journalistiek betreft. En op het randje waar het kan, ook als dat soms schuurt. Onze kwaliteit is hoog, onze drempel laag.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als P&O stagiair ben je nauw betrokken bij de ondersteuning van de P&O adviseurs en werk je mee in de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Je krijgt verschillende verantwoordelijkheden en er is altijd ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Je komt te werken in een gezellig en dynamisch P&O team waarbij je altijd bij iedereen terecht kan voor al je vragen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij een leergierige en enthousiaste HRM student en ben je opzoek naar een uitdagende stage voor ongeveer 5 maanden vanaf augustus/september? Solliciteer dan nu!

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd. Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280