Help jij mensen graag met het beste uit zichzelf naar boven halen? Kan jij veranderingen die plaatsvinden op de werkvloer ombuigen naar kansen? En heb jij affiniteit met leren en ontwikkelen? Werken in het dynamische werkveld van de media, en dan in het bijzonder bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland (yes, dat zijn wij) gaat je stageperiode net wat meer glans geven. Dus, ben je klaar voor een groot publiek? Kom binnen!

En start als stagiaire bij leren en ontwikkelen op de HR-afdeling.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als HR-stagiair bij leren en ontwikkelen kom je in aanraking met alle verschillende aspecten van leren en ontwikkelen. Jouw werkzaamheden zullen zich dus vooral richten op leren en ontwikkelen. Zo ga je onze collega Josien ondersteunen met van alles omtrent onze binnenhuisuniversiteit. Je helpt onze collega’s om zo alles uit zichzelf te halen. Van het inplannen van trainingen tot het bijhouden van de Mediahuis Academy (digitale) postbus.

Geen dag is hetzelfde bij leren en ontwikkelen. Je kunt denken aan het van a tot z opzetten van de trainingen, de inhoud van trainingen beoordelen, contact met trainers en de opleidingsinstanties. Je draagt verantwoordelijkheid voor de interne communicatie van de Mediahuis Academy. Maar dat niet alleen, jouw werkzaamheden zullen ook zeker aspecten van in-, door- en uitstroom bevatten. Daarnaast verwelkomen we je bij onze HR-teamafspraken, zo hoor en leer je ook over alle aspecten van HR.

Verwacht niet dat wij alleen maar gaan vertellen hoe het werkt, wij luisteren net zo graag naar jouw input. Of je hier nu stageloopt, 5 dagen of 5 jaar werkt, het maakt niet uit: je maakt gelijk onderdeel uit van het team. Er zijn hier geen starre lijnen, maar iedereen staat open voor elkaar.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken zoals; De Telegraaf, VROUW, Privé, Dumpert en regionale dagbladen. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons (media)huis.

Onze HR-afdeling telt 18 kundige, maar vooral leuke collega’s waarvan een aantal ervaren stage/praktijk begeleiders waar je altijd op kunt rekenen. En met zoveel kennis onder een dak weet je zeker dat je de vereiste meters op in-door-en uitstroom probleemloos kunt maken. Naast een stagevergoeding van €400 krijg je van ons een laptop en onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit.

Ben jij een proactieve en leergierige HR-student en wil jij stagelopen bij één van de grootste mediabedrijven van Nederland? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe HR-stagiair!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We verwelkomen heel graag een HR-Stagiair met een frisse kijk op de zaken. Bij voorkeur volg je een hbo-opleiding, bijvoorbeeld Human Resource Management. Je beheerst de Nederlandse taal, bent enthousiast, leergierig en kunt zelfstandig te werk gaan.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Bij ons vind je invloedrijke kranten, sterke radio en vernieuwende online platformen, gebouwd op een brede kennis van media en ons publiek. Zo bereiken we elke dag miljoenen mensen met titels als de Telegraaf, VROUW, Metro, Haarlems Dagblad en NSMBL. Online, landelijk en regionaal. Van onafhankelijke journalistiek tot commercieel en activerend. We prikkelen en verrijken onze lezers, terwijl we blijven streven naar groei en vernieuwing voor onze medewerkers, onze merken en onze partners. Stagiairs zijn het talent van de toekomst, daarom investeren wij graag in nieuw talent. Bij ons loop je een uitdagende stage op een van onze regionale afdelingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280