Wij zoeken een HR stagiair!

MediaLane is een mediabedrijf waar zowel TV als Theater en Live entertainment geproduceerd wordt. Hierdoor is de HR afdeling een plek waar deze drie verschillende onderdelen samenkomen. Dus studeer jij HRM, heb je affiniteit met media en wil jij dit van dichtbij allemaal meemaken? Dan zoeken wij jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Je werkt mee aan het instroomproces; opstellen van vacatureteksten, benaderen van kandidaten en het maken van contracten

  • Je bent betrokken bij de implementatie van een nieuw HRM software systeem

  • Aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een werkplek bij ons op kantoor in het hartje van Amsterdam;

  • Iedere dag een compleet verzorgde lunch -die gratis is voor studenten-;

  • Een vaste begeleider die betrokken is op jouw leerproces.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HRM student op HBO/WO-niveau;
  • Aanpakker die initiatief toont en graag veel wilt leren;
  • Een gezellige collega als aanvulling op ons team.

Werken bij MediaLane B.V.

Meer over dit bedrijf

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een onafhankelijk bedrijf voor content-creatie. We ontwikkelen en produceren TV, LIVE, THEATER én ONLINE. MediaLane is onafhankelijk en werkt in opdracht van en in samenwerking met commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Kwaliteit en talent, zowel voor als achter de schermen, staan bij MediaLane centraal.

TV
Als onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. MediaLane is producent van o.a. Even tot hier, Ellie op Patrouille, Paul Pakt Uit!, TV Show, Kees & Co, het Musical Awards Gala en meer.
LIVE
MediaLane Live Entertainment creëert en produceert live entertainment producties als o.a. Holland Zingt Hazes, André Hazes - live in Ahoy, SpaceXperience - Into the Future Live met André Kuipers, The Christmas Show in opdracht van RTL Live Entertainment.
THEATER
De nieuwste afdeling van MediaLane is THEATER. In 2020 gaat de eerste productie, HELLO, DOLLY!, in première en zal te zien zijn in diverse theaters in Nederland. Hierna zullen er snel meerdere producties gaan volgen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280