Ben jij hard op weg een HR-professional te worden en nieuwsgierig naar de dagelijkse praktijk van alle personele zaken bij een dynamische omroeporganisatie? Dan is de afdeling P&O van de NTR op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Zoveel mogelijk meedraaien met het P&O-team en haar dagelijkse werkzaamheden, zodat je een goed beeld krijgt van het vak en ontdekt waar jouw eigen HR-talent ligt! Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

 • Meehelpen met de personeelsadministratie;
 • Mails van medewerkers beantwoorden die een vraag hebben op het gebied van HR - en natuurlijk ga je daarbij zelf op onderzoek uit om het juiste antwoord te kunnen formuleren;
 • Meedenken over verbetermogelijkheden van onze HR-processen en systemen;
 • Helpen met het plaatsen van vacatures;
 • Ideeën aandragen voor op onze P&O-agenda, als er iemand op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied ben jij het natuurlijk – dus we hangen aan je lippen!
 • Meewerken aan de diverse HR-projecten waar we mee bezig zijn, bijvoorbeeld rondom duurzaamheid, inclusie, of iets anders wat jouw eigen belangstelling heeft!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een meewerkstage op de plek waar het menselijke kapitaal van de NTR centraal staat: de afdeling Personeel Organisatie. Wij zijn nauw betrokken bij de makers van alle projecten en programma’s die de NTR produceert. Of het nu Het Sinterklaasjournaal, Nieuwsuur of Het Klokhuis is, onze omroep draait op de passie en kwaliteit van al onze medewerkers – en bij P&O-afdeling komen al deze medewerkers op de eerste plaats. Behalve een kijkje in de keuken van onze mooie omroep bieden we je vooral ook een hele leerzame tijd.

Tijdens je stage maak je deel uit van een klein maar gezellig team van ervaren professionals van wie je veel support en begeleiding kunt verwachten, maar die je ook graag alle ruimte en verantwoordelijkheid geven om zelfstandig aan de slag te gaan. We werken hybride, maar we hopen dat je het leuk vindt om tijdens je stage zoveel mogelijk bij ons hier in Hilversum te zijn – op de werkvloer leer je tenslotte het meest!

Je krijgt een laptop van ons te leen, een stagevergoeding van 475 euro bruto per maand en bovenal natuurlijk een inspirerende tijd achter de schermen van de publieke omroep waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staat!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een opleiding om het HR-vak in te gaan – of je studeert net in een andere richting maar hebt veel affiniteit met HRM, ook dan zijn we benieuwd naar jou!
 • Je bent enthousiast, leergierig, sociaal en betrokken;
 • Je hebt zin om nieuwe ervaringen op te doen en bent nieuwsgierig naar de dagelijkse HR-praktijk;
 • Je bent zorgvuldig met taal en goed met cijfers;
 • Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en als een medewerker of leidinggevende langs komt met HR-gerelateerde vragen sta jij deze ontspannen en vriendelijk te woord;
 • Je bent een echte teamplayer die het leuk vindt om samen met ons in de (administratieve) HR-taken te duiken, inclusief de ingewikkelde casuïstiek die daar soms bij komt kijken.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280