Dat jij en het HR-vak de perfecte match zijn, heb je inmiddels wel ontdekt nu je in het tweede of derde jaar zit. Binnenkort krijg je de kans om de school banken (even) te verlaten en jouw frisse blik in de praktijk te brengen tijdens een HR-stage. Ben je klaar om die kennis te delen bij een van de grootste mediabedrijven van Nederland? (Yes, dat zijn wij). En heb je zin om aan de slag te gaan voor bekende merken als De Telegraaf, Regionale Dagbladen, Dumpert, VROUW, Autovisie en nog vele andere? Dan is dit je kans!

Het recruitment team ontvangt je met open armen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als HR-stagiair ga je merken dat het HR-vak enorm veelzijdig is en zal je met veel verschillende werkzaamheden aan de slag gaan, waarbij je zoveel mogelijk leert en je jezelf goed kan ontwikkelen tijdens je stageperiode. Vanaf dag 1 word jij meegenomen in elk overleg, zodat je snel de veelzijdigheid van HR leert kennen.

Jouw werkzaamheden zullen aspecten van in-, door- en uitstroom bevatten, maar zullen zich voornamelijk richten op instroom. Zo ga je onze collega’s Bo en Jette ondersteunen in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Een uitdagende zoektocht, waar we niet alleen maar de aangegeven route volgen, maar ook nadenken over hoe we het nóg beter kunnen doen. Hierbij is jouw input van harte welkom!

Je kunt dan denken aan het schrijven van wervende vacatureteksten, beoordelen van CV’s en plannen van gesprekken. Maar dat niet alleen, je denkt mee over alles wat te maken heeft met arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en onboarding.

Verwacht niet dat wij alleen maar gaan vertellen hoe het werkt, wij luisteren net zo graag naar jouw input. Of je hier nu stageloopt, 5 dagen of 5 jaar werkt, maakt niet uit: je maakt gelijk onderdeel uit van het team. Er zijn hier geen starre lijnen, maar iedereen staat open voor elkaar.

Wat
BIEDEN WIJ?

Onze HR-afdeling telt 18 kundige, maar vooral leuke collega’s waarvan een aantal ervaren stage/praktijk begeleiders waar je altijd op kunt rekenen. En met zoveel kennis onder een dak weet je zeker dat je de vereiste meters op in-door-en uitstroom probleemloos kunt maken. Naast een stagevergoeding van €400 op basis van een fulltime werkweek krijg je van ons een laptop, een werktelefoon en onbeperkt toegang tot Mediahuis Academy, onze binnenhuisuniversiteit.

Ben jij een proactieve en leergierige HR-student en wil jij stagelopen bij één van de grootste mediabedrijven van Nederland? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe HR Recruitment-stagiair!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We verwelkomen heel graag een HR recruitment stagiair met een frisse blik op de zaken. Iemand die gevraagd, maar vooral ook ongevraagd input geeft. Je volgt een HBO-opleiding, bij voorkeur HRM. Je bent enthousiast, beheerst de Nederlandse taal en je bent sterk in organiseren en plannen.

Je hebt vooral ook veel zin om stage te gaan lopen!

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Bij ons vind je invloedrijke kranten, sterke radio en vernieuwende online platformen, gebouwd op een brede kennis van media en ons publiek. Zo bereiken we elke dag miljoenen mensen met titels als de Telegraaf, VROUW, Metro, Haarlems Dagblad en NSMBL. Online, landelijk en regionaal. Van onafhankelijke journalistiek tot commercieel en activerend. We prikkelen en verrijken onze lezers, terwijl we blijven streven naar groei en vernieuwing voor onze medewerkers, onze merken en onze partners. Stagiairs zijn het talent van de toekomst, daarom investeren wij graag in nieuw talent. Bij ons loop je een uitdagende stage op een van onze regionale afdelingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280