In de wereld van online draait het op dit moment om content, content en nog eens content. Steeds vaker is dat video. Alleen al in Nederland gaat het om duizenden producties per jaar. En veel van die producties schreeuwen om een professionele voice-over. Voicebooking is de wereld van creatieve audiovisuele producties in rap tempo aan het veroveren. En dat ‘wereld’ mag je best letterlijk nemen.

Bij ons vinden klanten uit meer dan 60 landen de beste voice-overs van over de hele wereld, op een PaaS platform waarmee het hele productieproces ongekend strak georganiseerd wordt. We werken voor filmmakers, content producenten, animatoren, reclamebureaus en de inhouse production units van bijvoorbeeld Spotify, Booking.com en KLM.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je helpt mee met het verwerken van facturen
  • Je bent bezig met het nabellen van debiteuren
  • Je houdt de facturatie en administratie bij binnen Exact
  • Je bent bezig met het inboeken van batches
  • Je ondersteunt crediteuren bij de eerste facturatie
  • Je bent een essentiële schakel in ons debiteuren en crediteuren proces

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke en leerzame stage in een jonge omgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt 40 uur per week in Amsterdam en/of online vanuit huis.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een opleiding op het gebied van Administratie of Finance. Volg je een andere studie? Overtuig ons!
  • Ervaring in het werken met Exact of andere administratieve software is een pré
  • Je bent goed met cijfers en je werkt heel nauwkeurig
  • Je bent gemotiveerd en je hebt de drive om mee te helpen bij de groei van Voicebooking.com.

Werken bij Voicebooking.com

Meer over dit bedrijf

‘Dat moet anders, slimmer en sneller kunnen’ Voicebooking is de wereld van creatieve audiovisuele producties in rap tempo aan het veroveren. En dat ‘wereld’ mag je best letterlijk nemen. Bij ons vinden klanten uit 65 landen de beste voice-overs van over de hele wereld, op een PaaS platform waarmee het hele productieproces ongekend strak georganiseerd wordt. Je zou ons de Coldplay onder de voice-over bookers kunnen noemen, omdat we een constante kwaliteit leveren, continue vernieuwen en overal gevonden worden. We werken voor filmmakers, content producenten, animatoren, reclamebureaus en de inhouse production units van Spotify, Booking.com en KLM. Want het kán anders, slimmer en sneller. Hou je van een data driven, tech savvy en creatieve cultuur? Bekijk dan snel onze vacatures en laat van je horen!

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280