De afdeling affiliate distribution binnen The Walt Disney Company Benelux is op zoek naar een aanstormend en leergierig talent om het team te ondersteunen. Als stagiair help je mee aan de alle film releases bij onze partners op koop (EST) en huur (TVOD). Starten kan vanaf eind januari. Doel is om onze films zo breed mogelijk beschikbaar te maken en zo veel mogelijk bereik en omzet te genereren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling affiliate distribution werken we tijdens je stage samen aan de release van onze films waarbij jij presentaties maakt, sales cijfers analyseert, uitingen archiveert, deelneemt aan interne afspraken en marketing richtlijnen controleert en deelt.

Het is een echte meewerkstage met veel verantwoordelijkheid en waar je taken pakket kan groeien afhankelijk van jouw ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een collegiale, informele en internationale werkomgeving, waarin we samen hard werken aan de marketing en sales van al onze releases; een fantastische en leerzame omgeving voor een meewerkstage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • HBO/WO opleiding in marketingcommunicatie, bedrijfskunde, media & entertainment of commerciële economie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal i.v.m. werkzaamheden in een internationale omgeving
  • Affiniteit met marketing, films, series en games
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Je bent niet bang om te communiceren ook als het mis gaat
  • Je bent een denker én een doener
  • Je hebt plezier in uitvoerende taken en durft te doen
  • Kennis van PowerPoint en Photoshop is een vereiste
  • Kennis van de Franse taal is een pré

Werken bij The Walt Disney Company Benelux

Meer over dit bedrijf

The Walt Disney Company is, samen met haar dochterondernemingen en affiliates, een leidende en diverse internationale familie-entertainment- en mediaonderneming die o.a: Disney-parken, ervaringen en producten omvat. Hiernaast houdt het bedrijf zich bezig met de distributie van Disney media en entertainment, verdeeld over de drie contentgroepen: Studios, General Entertainment en Sport, die zijn gericht op het ontwikkelen en produceren van content voor DTC, theatrale en lineaire platforms. Disney is een Dow 30-bedrijf en had in het fiscale jaar 2020 een jaaromzet van 65,4 miljard dollar.

The Walt Disney Company is al meer dan 80 jaar actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en heeft duizenden mensen in dienst in deze regio. Naast Disneyland Parijs en haar andere iconische merken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Studios en ESPN, vermaakt, informeert en inspireert The Walt Disney Company EMEA miljoenen consumenten in meer dan 130 landen met de kracht van ongeëvenaarde storytelling. Daarnaast is Disney+, de direct-to-consumer streamingdienst van het bedrijf, momenteel beschikbaar in 17 markten in heel Europa.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280