Sales Talent gezocht!

Beeld en Geluid Onderwijs Online zoekt een bijdehandte stagiair commerciële economie voor de periode februari - juni 2022. Wij willen het gebruik van onze online media collectie beeldengeluidopschool.nl, vergroten onder vmbo en mbo docenten en leerlingen. Heb jij daar originele ideeën voor? Gaan er bij jou meteen heel veel lampen branden? Dan krijg je bij ons de kans om die om te zetten in effectieve acties.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken wij een stagiair die een sales plan kan bedenken, maken en helpen uit te voeren. Ben je goed in sales en heb je een hart voor onderwijs én wil je werken bij het modernste Media Instituut Beeld en Geluid, mail dan je motivatie en cv zsm.

Wie weet zit jij straks eerste rang bij de opening van ons gloednieuwe Museum Leven in Media!

Wat
BIEDEN WIJ?

Werken in een multidisciplinair team van onderwijs & media specialisten en een redelijke stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Werken bij Beeld en Geluid

Meer over dit bedrijf

Beeld en Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren; online, in ons museum en soms op locatie. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten. Beeld en Geluid is één van de autoriteiten die objectief het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit media-historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, knappe deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

In het najaar van 2022 opent ons nieuwe interactieve mediamuseum. Zie jij een stage in dit feestelijke jaar van de opening wel zitten en wil jij je steentje bijdragen aan ons nieuwe interactieve mediamuseum? Solliciteer dan snel op een van onze stagevacatures! Bekijk https://beeldengeluid.nl/beeld-en-geluid-bij-je-thuis

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280