Ben jij iemand die enthousiast wordt van het draaien en editen van video’s? En ben je op zoek naar een leerzame en veelzijdige stageplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor het dagelijkse live-programma Koffietijd (RTL4) zoeken wij een stagiair die onze online redactie komen versterken.

Lijkt dit je wel wat? Reageer dan snel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Binnen het team van Koffietijd ben jij samen met de collega’s van het online team verantwoordelijk voor alle video’s op de online kanalen van Koffietijd; zo draai je de ene dag yoga video’s met Quinty op locatie en de andere dag monteer je beautytips van Mika.

Kortom, geen dag is hetzelfde!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Producties laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden.

Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Producties mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Ervaring met het draaien en monteren van een item;
  • Kennis van Adobe Première of Final Cut Pro en Adobe Photoshop;
  • Een doorpakker, creatief met technisch inzicht;
  • Minimaal MBO 4 in Audio visuele richting;
  • Vanaf half augustus tot half januari;
  • Standplaats: Amsterdam;
  • Leergierig en pro-actief;
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk;
  • Een leerzame stageperiode, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng;
  • Fijn als je een rijbewijs hebt.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, die in 2019 is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA. Talpa Entertainment Productions heeft vestigingen in Amsterdam, Laren (NH) en Eemnes.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280