Word jij blij van filmen en editen? En wil jij de vetste video’s maken voor Facebook, Instagram en Tiktok? Dan is deze stage echt iets voor jou! Je gaat namelijk aan de slag voor de onlinekanalen van de KRO-NCRV radioprogramma’s (NPO Radio 2, 3FM, NPO Klassiek en NPO Radio 5.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een stagiair die al flink wat ervaring heeft met editen en filmen. Iemand die we met een camera op pad kunnen sturen en om er vervolgens een video van te maken. Extra leuk als je ook kunt animeren en vormgeven!

Dussss, kan jij goed overweg met Premiere, After Effects en andere Adobe software? Solliciteer dan direct! KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek waar geen dag hetzelfde zal zijn. Een plek waar je los kunt gaan met jouw creatieve brein met heel veel verschillende redacties voor hele uiteenlopende radiozenders. De ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden zodat je straks wegloopt met een gigantisch pakket aan skills.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een studie aan het doen op het gebied van audiovisuele vormgeving, media design of een andere opleiding waardoor je veel ervaring hebt met filmen en editen. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën om je video nog beter en leuker te maken. 
  • Goed in de Nederlandse taal
  • Een volger van trends op het gebied van social media
  • Enthousiast, creatief en sociaal

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280