Ben jij op zoek naar een stage? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste video stagiair die graag deel uit willen maken van de leukste gameredactie van de wereld!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video stagiair werk je voornamelijk voor Power Unlimited, maar ook aan video's van onze collega's bij Gamer.nl. Je bent daarbij ook elke dag aanwezig op de gezelligste redactie van Nederland en krijgt de kans om veel te leren op het gebied van montage, livestreaming, camerawerk, animatie, vormgeving en techniek.

Je zult veel werken omtrent de nieuwste games dus affiniteit met gaming is zeker een pré.

Wat
BIEDEN WIJ?

De stage is voor 40 uur per week op het gezellige kantoor van Reshift Digital te Haarlem. Hier zit naast Power Unlimited bijvoorbeeld ook Gamer.nl, ID.nl, Zoom.nl en Kieskeurig.

Vaak krijgen stagiairs ook de kans om op trip te gaan in binnen- en buitenland om als eerste games te spelen. Een beter opstapje naar een baan in de game-industrie kunnen we niet bedenken! Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om naast de dagelijkse werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht.

Bij de stage hoort uiteraard een gepaste stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een media/camera/editing opleiding (MBO/HBO/WO)
  • Je bent creatief, proactief en gedreven
  • Sterke affiniteit met gaming
  • Op de hoogte van de nieuwe online trends
  • Passie voor maken van video's en livestreams
  • Kennis van Adobe-programma's als Premiere Pro, After Effects en Photoshop
  • Portfolio met relevante projecten

Werken bij Reshift Digital BV

Meer over dit bedrijf

Wat krijg je als je digital life en data mengt met een fikse dosis passie, content en teamspirit? Dan krijg je Reshift, dé content-specialist van Nederland. Wij maken, distribueren en meten unieke content. En daarmee bereiken we maandelijks 8 miljoen mensen. Inderdaad: zo’n beetje de helft van alle Nederlanders. Die 8 miljoen mensen bereiken we via onze toonaangevende merken in combinatie met onze specialismen Compare, Tech, IT-community’s, Games, Photography en Education.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280