Als video stagiair van BOOS help je ons bij het maken van afleveringen, docu’s, animaties en het invullen van onze socials.

We gaan de komende periode onze socials uitbouwen, en daar komt  meer video bij kijken. Daarnaast spring je soms bij, bij het maken van thumbnails, promo’s, posters, flyers en ander materiaal die we maken voor de afleveringen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video stagiair van BOOS ondersteun je ons allereerst bij het maken van de reguliere afleveringen. Je zal de eerste hand leggen aan de aflevering en de relevante verhaallijn klaarleggen voor onze editor. Maar dat is niet het enige:

 • Je denkt mee over nieuwe videocontent voor onze kanalen
 • Het draaien van korte aanvullende video's voor meerdere doeleinden
 • het editen van alle videocontent voor onze socialkanalen samen met de redactie/productie stagiaire.
 • ondersteunen het maken van thumbs, posters, afbeeldingen, etc.
 • het voorbereiden van nieuwe concepten

Wat
BIEDEN WIJ?

Bovenstaande stage met een duur van in ieder geval 5 maanden. Maar ook de kans om te werken, leren en groeien met een hecht team van gedreven makers binnen een van de grootste omroepen van Nederland.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We willen een multidisciplinair natuurtalent. Die ook nog een heel hard werkt. Klinkt misschien als een grap, maar we menen dit. We zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar mee kan komen op onze redactie. Als jij in je vrije tijd de beste editor en animator van de wereld bent geworden, hoor je ons niet klagen. Ook fijn als je YouTube en internet daadwerkelijk interessant vindt. Houd in je achterhoofd dat het internet niet weet wat een 9 tot 5-mentaliteit is, dus jij ook niet.

Dus nog even alles netjes op een rij:

 • Je bent bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects en/of Apple motion. En je zou willen zeggen dat je de koning van deze software bent, maar je moet toch een beetje bescheiden zijn bij een sollicitatie.
 • Je werkt georganiseerd en raakt niet meteen in paniek als je meerdere dingen tegelijk moet doen. 
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je kan functioneren op een afdeling met meerdere mensen.
 • Je wil dingen leren en snapt dat je feedback krijgt omdat we je beter willen maken.
 • Je bent van het oppakken en oplossen.
 • Pré als je affiniteit hebt met het bedienen vaneen camera.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280