Als video stagiair van BOOS help je ons bij het maken van afleveringen, docu’s, animaties en het invullen van onze socials. We gaan de komende periode onze socials uitbouwen, en daar komt meer video bij kijken. Daarnaast spring je soms bij, bij het maken van thumbnails, promo’s, posters, flyers en ander materiaal die we maken voor de afleveringen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video stagiair van BOOS ondersteun je ons allereerst bij het maken van de reguliere afleveringen. Je zal de eerste hand leggen aan de aflevering en de relevante verhaallijn klaarleggen voor onze editor. Maar dat is niet het enige:

 • Je denkt mee over nieuwe videocontent voor onze kanalen
 • Het draaien van korte aanvullende video's voor meerdere doeleinden
 • Het editen van alle videocontent voor onze socialkanalen samen met de redactie/productie stagiair
 • Ondersteunen het maken van thumbs, posters, afbeeldingen, etc.
 • Het voorbereiden van nieuwe concepten

Wat
BIEDEN WIJ?

Bovenstaande stage met een duur van in ieder geval 5 maanden. Maar ook de kans om te werken, leren en groeien met een hecht team van gedreven makers binnen een van de grootste omroepen van Nederland.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We willen een multidisciplinair natuurtalent. Die ook nog een heel hard werkt. Klinkt misschien als een grap, maar we menen dit. We zoeken iemand die een studie doet in lijn met deze functie, maar vooral dat je aantoonbaar mee kan komen op onze redactie. Als jij in je vrije tijd de beste editor en animator van de wereld bent geworden, hoor je ons niet klagen. Ook fijn als je YouTube en internet daadwerkelijk interessant vindt.

Houd in je achterhoofd dat het internet niet weet wat een 9 tot 5-mentaliteit is, dus jij ook niet. Dus nog even alles netjes op een rij:

 • Je bent bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects en/of Apple motion. En je zou willen zeggen dat je de koning van deze software bent, maar je moet toch een beetje bescheiden zijn bij een sollicitatie.
 • Je werkt georganiseerd en raakt niet meteen in paniek als je meerdere dingen tegelijk moet doen.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je kan functioneren op een afdeling met meerdere mensen.
 • Je wil dingen leren en snapt dat je feedback krijgt omdat we je beter willen maken.
 • Je bent van het oppakken en oplossen.
 • Pré als je affiniteit hebt met het bedienen van een camera.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280