Wil je opkomen voor mensen van wie de stem anders misschien niet gehoord wordt en proberen hun problemen op te lossen? Wil je samenwerken met een hecht team van jonge makers vol passie? Dan ben je van harte welkom bij BOOS!

BOOS lost de problemen van en voor de kijker op. Hierdoor bepalen ze niet vanuit een ivoren toren in Hilversum wat belangrijk is, maar doet de kijker dat. De onderwerpen van de afleveringen verschillen, maar de gemene deler is altijd hetzelfde: een stem geven aan een groep of individu die zichzelf niet zichzelf hoorbaar kan maken. Dit kan gaan over grote maatschappelijke kwesties, maar ook individuele conflicten die kenmerkend zijn voor een groter probleem.

Als video stagiair van BOOS help je bij het maken van afleveringen, docu’s, animaties en het invullen van onze socials. We gaan de komende periode onze socials uitbouwen, en daar komt meer video bij kijken. Daarnaast spring je soms bij, bij het maken van thumbnails, promo’s, posters, flyers en ander materiaal dat we maken voor de afleveringen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen? Als video stagiair van BOOS ondersteun je ons allereerst bij het maken van de reguliere afleveringen. Je zult de eerste hand leggen aan de aflevering en de relevante verhaallijn klaarleggen voor onze editor. Maar dat is niet het enige:

 • Je denkt mee over nieuwe videocontent voor onze kanalen;
 • Het draaien van korte aanvullende video's voor meerdere doeleinden;
 • Het editen van videocontent voor onze socialkanalen;
 • Ondersteunen het maken van thumbs, posters, afbeeldingen, etc;
 • Het voorbereiden van nieuwe concepten.

Wat
BIEDEN WIJ?

De kans om te werken, leren en groeien met een hecht team van gedreven makers binnen een van de grootste omroepen van Nederland. Maar ook een plek waar:

 • je van dichtbij meemaakt hoe (bijna) iedere week een mediaproductie uit de grond gestampt wordt;
 • je jezelf kunt ontwikkelen;
 • je de ruimte krijgt om te leren van je fouten;
 • we het beste vragen van jou, maar ook van onszelf.

En praktisch gezien:

 • Een stagevergoeding van € 475,- bruto bij een stage van 36 uur per week.
 • Een leuke stage voor 36 uur per week, waarvan je deels vanuit huis en deels bij ons kantoor op het Mediapark in Hilversum werkzaam bent.
 • De mogelijkheid om in overleg nationaal erkende (doordeweekse) feestdagen in te wisselen voor gewenste feest- en gedenkdagen.
 • Een groot zomerfeest en gezellige borrels in onze eigen bar onder het genot van een sapje, biertje, watertje of wijntje. Allemaal geheel vrijblijvend.
 • Je ontvangt een laptop waarmee je tijdens deze stage kunt werken.

Herken je jezelf in de functie-eisen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je kunt werken met Adobe Premiere Pro en Photoshop, enige bekendheid met After Effects is een pré;
 • Je werkt georganiseerd en raakt niet meteen in paniek als je meerdere dingen tegelijk moet doen;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je wil dingen leren en staat open voor feedback;
 • Pré als je affiniteit hebt met het bedienen van een camera.

Het is belangrijk dat je minimaal 5 maanden beschikbaar bent.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280