Wil jij vette content maken voor jongeren? BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt nieuwe videostagiairs vanaf februari 2024.

Heb jij een passie voor video's maken, (christelijke) jongeren en ben je creatief en leergierig? Wil je meedraaien in een jong team dat zich snel ontwikkelt en waar je niet als hulpje wordt behandeld? Dan is deze vacature absoluut voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt te werken bij BEAM, het jongerenmerk van de EO. Op onze site, in ons magazine en op onze Instagram en TikTok besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, identiteit en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Als stagiair videomaker kijken we wat bij jou past en waarin je je wilt ontwikkelen. Wil je goede video-formats bedenken, podcasts monteren, voxpops maken, sociale experimenten doen of juist portretjes maken? Alles kan. Deze video's maak je voor sociale media en voor onze site.

Als stagiair videomaker woon je redactievergaderingen bij en pitch je je eigen ideeën. Je denkt mee en ontwikkelt nieuwe rubrieken, hebt direct contact met onze doelgroep, denkt mee over beeld en vormgeving en nog heel veel meer.

Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie. Wij leggen de lat hoog, maar geven ook heel veel vrijheid aan stagiairs die goed zijn. Daarbij zijn we een jonge redactie waar talent een grote kans heeft om na een stage te blijven plakken.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • VRIJHEID: Bij BEAM is er ruimte om te nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan.
  • BEGELEIDING: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden.
  • MONEY: Er is 475 euro stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.
  • BREED AANBOD: Magazine, social media, video's, evenementen, site, analytics, nieuwe concepten.

Wij doen ontzettend veel verschillende dingen waardoor jij kunt ontdekken wat jij zelf het leukste vindt en wat het beste bij jouw talentenpakket past.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair is helemaal gek van video’s maken. Ook vind je tieners te gek en beheers je de Nederlandse taal. Je bent creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding die iets te maken heeft met media, taal of video. Affiniteit met het christelijk geloof is een must.

Het gaat om een fulltime stage voor vijf dagen in de week vanaf 5 februari 2024. Bij voorkeur voor vijf maanden, maar langer of korter is ook bespreekbaar. Geïnteresseerd? Solliciteer uiterlijk 1 december 2023, de week daarna plannen we gesprekken in. Vergeet tijdens het solliciteren niet te laten zien wat je al kan of hebt gemaakt! YouTube-linkjes, WeTransfers, TikTok- en Instagram-accounts: alles is welkom!

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280