Je vindt het geweldig om audiovisuele content te maken. Je bent leergierig en creatief en je hebt oog voor christelijke jongeren, omdat je er zelf één bent. Je kijkt ernaar uit om samen te werken in een jong team, waar je kunt leren en beleven. Jij bent de video stagiair waar BEAM naar op zoek is.

BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt stagiaires die content willen maken vanaf september 2024. Op onze site, in ons magazine, op onze Instagram en TikTok besteden we aandacht aan zaken waar (christelijke) jongeren zich mee bezig houden: relaties, seks, school, maatschappij, kerk, geloof, duurzaamheid, identiteit en nog veel meer. Je maakt onderdeel uit van een klein, gezellig en professioneel team.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je krijgt de vrijheid om je te ontwikkelen op het gebied waar jij interesse in hebt. Van video formats bedenken tot podcasts monteren, voxpops, sociale experimenten doen of juist portretjes maken. Alles kan! Deze video's maak je voor sociale media en voor onze site.

Daarnaast doe je mee aan redactievergaderingen, pitch je je eigen ideeën en ontwikkel je nieuwe rubrieken. Je hebt direct contact met onze doelgroep, denkt mee over beeld en vormgeving en nog veel meer. Oftewel: je draait volledig mee op onze redactie.

Wij leggen de lat hoog, maar geven ook veel vrijheid aan stagiairs die laten zien wat ze kunnen. Daarbij zijn we een jonge redactie waar talent een grote kans heeft om na een stage te blijven plakken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Vrijheid: Bij BEAM is er ruimte om te nieuwe dingen te proberen en dus ook ruimte om op je bek te gaan.

Begeleiding: Onze redactie bestaat uit jonge mensen die goed met je kunnen meedenken en je met liefde begeleiden.

Beloning: Er is € 475,- bruto stagevergoeding per maand beschikbaar op basis van 36 uur per week.

Kansen: werken aan ons magazine, social media, video's, evenementen, site, analytics, nieuwe concepten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Onze ideale stagiair heeft een passie voor schrijven en sociale media.

  • Je vindt jongeren te gek en je beheerst de Nederlandse taal.

  • Je bent creatief, leergierig, sociaal en volgt een opleiding die iets te maken heeft met media, taal of video.

  • Affiniteit met het christelijk geloof is een must.

Wie zijn wij? BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep en zoekt stagiaires die content willen maken vanaf februari 2025.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280