Volg je een studie in de richting van multimedia, film of animatie en ben je op zoek naar een stageplek? Heb jij daarnaast ook nog gevoel voor satire? Dan is deze stageplek misschien wel voor jou.

Satirische nieuwssite De Speld is vanaf februari 2021 op zoek naar een stagiair (live)video, om de werkzaamheden van de interne grafische studio te ondersteunen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Videomontages maken voor diverse sociale media
  • Onze corporate liveshows maken en streamen
  • Ontwerpen en produceren van animaties (explainers, motion graphics)
  • Videoproducties en presentaties aanvullen met animatie en vormgevingselementen: leaders, naamtitels, titelkaarten etc.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek in een dynamische en leerzame werkomgeving, waar je aan sterk uiteenlopende opdrachten kan werken. Daarbij word je begeleid door de vaste vormgever van De Speld. De vergoeding is in overleg, afhankelijk van het aantal uren.

Stuur je reactie, CV en portfolio en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die creatief en zelfstandig kan opereren, stressbestendig is en makkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden, voor verschillende opdrachtgevers binnen het bedrijf. Ervaring met programma’s zoals After Effects, Premiere Pro, Photoshop en Illustrator en kennis van de andere programma’s binnen het Adobe CC pakket is een pré.

Daarnaast is technische kennis op het gebied van live video, beeld, audio en streamingssoftware ook welkom. Vanwege de onverwachte technische aspecten van het livestreamen van video is het belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht en makkelijk technische problemen oplost.

Werken bij De Speld

Meer over dit bedrijf

De Speld is het grootste satirische magazine van Nederland met maandelijks 1,5 miljoen bezoekers. De Speld produceert voor kranten, radio tv en andere klanten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280