Ministers interviewen op het Binnenhof, filmen achter de schermen op Schiphol of een reportage over Corona maken bij het RIVM? Het is een kleine greep uit de vele toffe klussen die onze stagiairs afgelopen jaren hebben gedaan. Kortom, je komt werken voor opdrachtgevers die graag zelf hun eigen nieuws willen maken! Zoals bijvoorbeeld KLM, NS, het RIVM of het Rijksmuseum. Tijdens je stage bij Videonieuwsbericht gaat er een wereld van online video voor je open. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden. Van onze ‘oude rotten in het vak ‘kun je alles leren en ze helpen je bij het ontdekken en ontwikkelen van jou talenten. Bij Videonieuwsbericht is geen dag is hetzelfde.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je komt terecht op een veelzijdige redactie waar we de hele dag bezig zijn met videojournalistiek. Je draait volledig mee in het productieproces. Dat betekent monteren van nieuwsberichten en reportages, schrijven en inspreken van voice-over teksten, zelf filmen op locatie of zelfs een complete livestream regisseren. Het kan allemaal!

Wat
BIEDEN WIJ?

Het kernteam op kantoor bestaat uit tien man ondersteund door een netwerk van freelancers. Oude rotten in het vak en jonkies die zijn blijven plakken na hun stage. De stageperiode is van september 2020 tot januari 2021. Wat wil jij doen en leren?


HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • -   Je hebt een opleiding Journalistiek of een andere media opleiding met journalistieke modules

    -   Je bent inmiddels 3e jaars of hoger

    -   Beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden

    -   Verder ben je zelfstandig, gemotiveerd, representatief en natuurlijk leergierig!

Wie is Videonieuwsbericht

Videonieuwsbericht (de naam zegt het al) is een producent van nieuwsberichten op video. Dat doen we in opdracht met een cameraploeg of smartphone. Maar we trainen ook contentspecialisten en woordvoerders in het zelf filmen met de smartphone. Wij doen dan daarna de complete montage. Een item kan binnen enkele uren al online staan. Verder denken we actief mee in het ontwikkelen en begeleiden van videonieuwsredacties. Voor een impressie, kijk op onze website: www.videonieuwsbericht.nl.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280