VPRO 3voor12 is het Alternatieve pop platform van de Publieke Omroep. We zijn aanwezig op 3FM met 3voor12 Radio van maandag t/m donderdagavond en met Club Carter op zaterdagavond, online waar we naast artikelen ook podcasts en korte video's publiceren en op televisie met festivalverslagen.

We werken met een team van 15 mensen om de beste muziek bij een zo groot mogelijk publiek te krijgen.

3voor12 valt onder VPRO. De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video en edit stagiair werk je mee in het 3FM video team, je regisseert de live bands die bij 3voor12 Radio komen spelen. Je monteert concerten voor televisie uitzendingen en eventueel ga je zelf ook op pad om korte video's te maken en monteren.

Daarnaast wordt je breed ingezet bij het 3FM videoteam. Denk aan socials maken, promo’s opnemen en live evenementen opnemen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een full time functie van 36 uur per week op de 3FM en 3voor12 redactie waar je alle facetten van het medialandschap kunt ontdekken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een groot muziekhart en houd van festivals en livemuziek
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied en het muzieklandschap
  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s
  • Kent blind de weg binnen Premiere Pro
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk
  • Bent flexibel en ijverig
  • Je bent creatief en kan je inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken
  • Je hebt affiniteit met 3voor12 en 3FM
  • Je stuurt een portfolio mee.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

Zo zie je ’t nergens. Je kent ons van programma’s als Zondag met Lubach, Tegenlicht, Joardy Season, Sekszusjes TV en De wereld van de Chinezen. We produceren een hele hoop, van serieus tot satire. En we zoeken altijd stagiairs. Om bijvoorbeeld mee te produceren aan onze reisseries, om deel uit te maken van onze (web)redacties of om bekendheid voor onze programma’s te genereren bij Publiek Marketing. Voor nieuwsgierige, creatieve en talentvolle schrijvers, video- en radiomakers, vormgevers, producers of marketeers is er bij ons altijd plek. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280