VPRO 3voor12 is het Alternatieve pop platform van de Publieke Omroep. We zijn aanwezig op 3FM met 3voor12 Radio van maandag t/m donderdagavond en met Club Carter op zaterdagavond, online waar we naast artikelen ook podcasts en korte video's publiceren en op televisie met festivalverslagen.

We werken met een team van 15 mensen om de beste muziek bij een zo groot mogelijk publiek te krijgen.

3voor12 valt onder VPRO. De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video en edit stagiair werk je mee in het 3FM video team, je regisseert de live bands die bij 3voor12 Radio komen spelen. Je monteert concerten voor televisie uitzendingen en eventueel ga je zelf ook op pad om korte video's te maken en monteren.

Daarnaast wordt je breed ingezet bij het 3FM videoteam. Denk aan socials maken, promo’s opnemen en live evenementen opnemen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een full time functie van 36 uur per week op de 3FM en 3voor12 redactie waar je alle facetten van het medialandschap kunt ontdekken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een groot muziekhart en houd van festivals en livemuziek
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op videogebied en het muzieklandschap
  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s
  • Kent blind de weg binnen Premiere Pro
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk
  • Bent flexibel en ijverig
  • Je bent creatief en kan je inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken
  • Je hebt affiniteit met 3voor12 en 3FM
  • Je stuurt een portfolio mee.
  • Omdat het om een avondprogramma gaat, ben je ook 's avonds beschikbaar. 

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO maakt breinvoer. Programma’s en content die je geest prikkelen, zoals De Avondshow met Arjen Lubach, Tegenlicht, Plakshot, Sekszusjes TV, 3voor12, On Stage, 100 Dagen in je Hoofd en Nadia. Buiten de gebaande paden, vaak tegen de stroom in, zoeken onze verslaggevers in binnen- en buitenland, onderzoeksjournalisten, documentairemakers en grappenmakers altijd naar opmerkelijke ontwikkelingen, trends en denkers. Dat levert steeds weer verrassende verhalen op vanuit ongebruikelijke invalshoek. Inspirerend en activerend. Zo willen we mensen in beweging zetten met ideeën en inzichten die een positieve draai aan de wereld geven. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280