Heb jij een passie voor video’s en wil je leren hoe je goede edits kan leggen en bewerken? Check dan snel onze vacature van Edit stagiair!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij helpt mee met het editen van video’s, het verwerken van interne en externe feedback en assisteert af en toe op locatie. De ene keer werk je aan een gave one-off voor een tof merk en de andere keer aan een 16-delige Youtube serie. Je maakt volledige afleveringen of bijvoorbeeld cutdowns of socials.

Wat
BIEDEN WIJ?

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost aan de tofste videoproducties. We maken de meest uiteenlopende video’s voor o.a. Stuk TV, Kia (met de Jeugd van Tegenwoordig), Red Bull en Tele2. Video’s waar wij mee aan de slag gaan.

Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien.

Is dit nou echt iets voor jou? Solliciteer dan snel via de knop Direct Solliciteren en wie weet loop jij binnenkort stage in het vetste bedrijf van Media Nederland!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een audiovisuele opleiding op mbo of hbo-niveau
  • Bent op zoek naar een meeloopstage
  • Kan zelfstandig werken
  • Kan goed overweg met Adobe After Effects en Premiere Pro
  • Oog voor detail en creatief

Werken bij Towel Media

Meer over dit bedrijf

Towel Media is volledig gespecialiseerd in het maken van branded videocontent. Al onze producties worden in-house gemaakt door onze creatieve masterminds. Met een man of zestig werken we in een onwijs gezellig kantoor (met bioscoop, dakterras en riante lunch!) in Amsterdam-Oost. Wij zijn ervaren in een breed scala aan videocontent, je kan hierbij denken aan human interest, product content en YouTube series. Zo maken we onder andere content voor Stuk TV, Ravensburger, Red Bull en Tele2 met Qucee & Nesim. En daar houdt het niet op! Want wij zetten onze online marketingkennis en -kunde in om samen met onze partners campagnes te maken die jij tijdens verjaardagen met trots aan je familie en vrienden laat zien. Check onze website om een indruk te krijgen van ons portfolio!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280