In januari 2022 opende wij - Blacklist Amsterdam - onze deuren en inmiddels zijn we alweer op zoek naar onze volgende 2 enthousiaste en getalenteerde stagiair(es) vanaf september 2024, die we kunnen opleiden tot junior video editor! We bieden een stage van 6 maanden aan in een creatief, positief en enthousiast bedrijf, waarbij je gaat werken voor grote mediamerken en TV zenders. Check ons werk op https://vimeo.com/926215948

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als video editor stagiair ben je onderdeel van het creative team en zal je werken met verschillende soorten content. Samen met het team werk je elke maand aan een aantal (promo) video’s voor verschillende mediabedrijven en TV zenders. De taken bestaan uit editen, localizen, versionen, aanleveren en het verwerken van materiaal.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leuke, leerzame stage bij een creatief en internationaal bedrijf. We leiden je op tot junior editor en als er een wederzijdse klik is, kan het zelfs leiden tot een fulltime baan als editor bij ons!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De ideale stagiair spreekt vloeiend Nederlands, heeft een goede beheersing van de Engelse taal en heeft daarnaast een passie voor editen. Het is belangrijk dat je kan werken met Premiere Pro, After Effects en Media Encoder. Bij voorkeur zit je in het laatste jaar (of afrondende fase) van je opleiding.

Werken bij Blacklist

Meer over dit bedrijf

Blacklist Creative vertelt verhalen! We maken, award winning, content voor merken zoals Disney, Prime Video, Sky Showtime, Comedy Central, Discovery en vele anderen. We bieden de flexibiliteit van een intern creative team en de frisse blik van een agency.

We maken video's, key art, show graphics en nog veel meer. Benieuwd naar wat we doen? Check dan onze website!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280