Heb jij al uren YouTube video’s gekeken? Ben je bekend met Adobe Premiere, Photoshop en After Effects? En heb je nu de ambitie om zelf de allerbeste en veel bekeken video’s te editten voor een miljoenenpubliek? Dan ben je bij YouTube productiebureau Team5pm aan het goede adres!

Wij zoeken een gepassioneerde video-edit stagiair die gaat leren van onze lead-editors en gaat meedraaien met projecten voor wereld klanten zoals KPN, Amazon Prime en Pokerstars.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat doet een Video Edit stagiair?

Als stagiair video edit ben je een volwaardig lid van het productieteam. Je werkt samen met de beste YouTube editors van Nederland op verschillende projecten. Geen koffie-haal stage, maar een deep dive in de hele Adobe Suite, en de mogelijkheid om video’s te editten die mogelijk miljoenen keren bekeken worden. Naast editten in Adobe Premiere, werk je in After Effects en Photoshop en design je grafische elementen en effecten om toe te voegen aan de video’s. Benieuwd naar ons werk?

Neem een kijkje naar de video's die wij hebben geproduceerd via ons YouTube-kanaal!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat heeft Team5pm te bieden?

Wij bieden je een superfijne stageplek met enorm veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Werken op topniveau en voor een miljoenen publiek. Je bouwt professionele ervaring op bij een nieuw bureau en wordt begeleid door echte experts. Ons pand zit in hartje Amsterdam en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer (of de fiets!). Geen koffie-haal-stage dus, maar een echte meewerk stage met genoeg ruimte voor lol. Elke dag een lekkere lunch! En een goede beloning voor uitmuntend werk, logisch!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat hebben we nodig?

Wij zoeken een enthousiaste selfstarter die van aanpakken weet. Je bent verzot op video en bent van jongs af aan al degene die de vakantievideo’s in elkaar klust. Je durft je ideeën te bespreken en door te voeren, je bent origineel en voegt door je edit creativiteit, humor en verhaal toe aan de gedraaide footage.

Als je iets niet weet, google je het en kom je er meestal wel uit. Zo heb je het meeste geleerd, maar je bent nu op zoek naar een plek waar je dat allemaal in een professionele situatie mag uitproberen (en verder kan leren van onze professionals!).

Werken bij Team5pm

Meer over dit bedrijf

Team5pm is het YouTube-bureau voor uitgevers en merken. Door middel van data-gedreven consultancy en algoritme-vriendelijke content creatie, helpen we klanten aan succes in elke fase van de video funnel.

Werken bij Team5pm betekent met een lach op je gezicht naar kantoor gaan, je veilig voelen, optimaal kunnen presteren, plezier maken en kunnen groeien als mens en professional.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280