Voor een nieuw seizoen van Hunted, Hunted VIPS en Hunted into the Wild zijn wij op zoek naar een Technisch Productie Stagiair. In het spannende programma Hunted slaan gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je ondersteunt de technisch producer bij alle technische voorbereidingen. Tijdens de opnames zorg je samen met de technisch producer dat alles technisch goed loopt op het HQ (hoofdkantoor) en in het veld.
  • Je houdt je bezig met alle technische onderdelen die bij de productie van Hunted aan de orde komen, te denken aan instellingen van camjo camera’s, audioaspecten, zenders, camera’s in auto’s.
  • Voor Hunted into the Wild ga je de voorbereidingen doen en mee op locatie (buitenland) tijdens de opnames.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke en leerzame stage, waarbij je veel meer mag doen dan alleen maar koffie halen!
Per half april t/m september 2021, voor 5 dagen per week en de stagevergoeding (bij een 5-daagse werkweek) is €350,- bruto per maand

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Is nieuwsgierig, leergierig en kent het programma.
  • Weet vanuit de AV-opleiding of de opleiding Design & Technologie alles van camera- en audioaspecten en instellingen.
  • Heeft sterke interesse voor het audio en visuele deel van televisieopnames.
  • Is handig met iphones en apps.
  • Is sociaal handig is, flexibel en een hands on mentaliteit. 
  • Iemand die onder hoge druk kan werken en tijdens lange dagen rustig en gestructureerd blijft werken.
  • Iin het bezit is van rijbewijs B.

Werken bij SimpelZodiak

Meer over dit bedrijf

SimpelZodiak is hét productiehuis in Nederland op het gebied van reality, adventure en factual content. Het bedrijf, dat op 1 januari 2021 is ontstaan door de fusie tussen Simpel Media en Zodiak Nederland, bestaat onder meer uit sterke merken als Expeditie Robinson, Hunted, Ik Vertrek, Temptation Island en Het Mooiste Meisje van de Klas, maar produceert ook de crime programma’s van Kees van der Spek. SimpelZodiak bedenkt en produceert content voor alle mogelijke doelgroepen, van jong tot oud, maar is met haar reality adventure programma’s toonaangevend in de doelgroep 20-34 jaar. SimpelZodiak is een label van Banijay Benelux – een collectief van creatieve mediamakers en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay Group.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280