Hey content creator! Wil jij impact maken met jouw vormgevingen en video’s? Bij Indall kom je bij een team van vakidioten dat een passie heeft om creatieve, ijzersterke en vooral spraakmakende content te maken.

Je stagetijd wordt onvergetelijk omdat je aan hele diverse producties mee mag werken, en de kneepjes van het vak leert op het gebied van zowel vormgeven, filmen als monteren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Vanaf de eerste dag kan je écht aan de slag, er zijn veel kansen dat je zelf verantwoordelijk bent voor een creative concept, of eindbaas camera en montage bent voor een klus. Samen met het team bedenk jij hoe je je talenten in kan zetten om aanvragen te vertalen naar gave visuals. Hierin zijn jouw creativiteit en eigen ideeën meer dan welkom!

Je schrijft samen met het team het concept, maakt een moodboard, bereid productiedagen voor, zorgt voor mooie belichting en beelden op set en brengt dit allemaal samen tot ijzersterke montage.

Daarnaast blijft er natuurlijk ook ruimte over om een eigen projectje op te zetten, te experimenteren met apparatuur en je te verdiepen in de innovaties waar wij aan meewerken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je werkt in een klein, hecht team, waardoor er veel ruimte is om de kneepjes van de pro's te leren. Daarnaast regelen wij een goed verzorgde lunch, en doen we graag regelmatig leuke teamuitjes. Gemiddeld werk je 3 à 4 dagen per week bij ons op kantoor in Amersfoort, de andere dagen ben je op set.

En uiteraard ontvang je een stagevergoeding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Indall werkt met Adobe Creatieve Cloud, dus idealiter heb je daar ervaring mee. Premiere Pro, Photoshop en Illustrator zijn kinderspel, en ook in After Effects weet je je weg te vinden. Je bent een echte teamspeler en gaat uitdagingen graag aan.

Je houdt ervan om nieuwe dingen te leren en zelf (met een beetje hulp en veel YouTube filmpjes) een nieuwe skill onder de knie te krijgen.

Werken bij Indall

Meer over dit bedrijf

Indall is het creatieve bedrijf voor de pioniers van morgen. Dit doen we door ijzersterke films, animaties en campagnes te maken voor de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven. Een klein en hecht team werkt vanuit Amersfoort al vele jaren aan het maken van spraakmakende content. Als stagiair kijk je vanaf de eerste dag direct mee in de keuken van grote bedrijven en ontdek je hoe jij je talenten in kan zetten om gave films te maken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280