Heb jij een passie voor het creëren van goede visuele verhalen, ben je creatief en wil jij je talenten inzetten om het verhaal van vervolgde christenen dichtbij te brengen? Meld je dan voor een meewerkstage bij ons videoteam en doe ervaring op met het filmen en monteren van uitdagende videoprojecten zoals bij de Open Doors-dag (oktober), de Avond van Gebed en virtuele reizen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het videoteam bestaat uit drie personen en een aantal freelancers. We kijken graag naar wat er bij jou past en waarin jij je wilt ontwikkelen op videogebied. Voor een stagiair(e) videoproductie ligt de nadruk op montage, techniek en filmen. Mogelijkheden waar we zelf aan denken:

  • Ondersteunen bij draaidagen/opnames
  • Montage van grotere videoprojecten
  • Het maken van explainer video’s
  • Filmen en opbouwen

Wat
BIEDEN WIJ?

In onze organisatie kun je bij iedereen binnenlopen en spreken we elkaar aan met 'je' en 'jij'. We delen samen het christelijke geloof, staan vierkant achter onze missie en bidden met en voor elkaar. We geloven we dat ieder mens uniek is en maken graag gebruik van elkaars kennis en talenten. Iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder om iets moois te maken.

Stagelopen bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Je krijgt een werkplek in het videoteam. In overleg is het ook mogelijk om een deel van je stage te werken vanuit huis.

Gewenst startmoment is per september, maar in overleg is een ander startmoment ook mogelijk. We hebben ruimte voor 32-40 uur per week. Voor deze stage krijg je een stagevergoeding van € 300,- per maand bij een stage van 40 uur per week, anders naar rato.

Ook goed om te weten: vanaf station Harderwijk of Ermelo pak je een bus naar bushalte Eendenparkweg in Ermelo. Vanaf daar is het nog maar een paar minuten lopen naar ons kantoor. Kom je met de auto? Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Zowel van onze medewerkers als stagiairs vragen we dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden (opendoors.nl/kernwaarden). Voor deze stageplek zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en eigenschappen:

  • Je zit in het derde of vierde leerjaar van een voor deze stage relevante MBO of HBO opleiding;
  • Je vertelt en edit graag beeldverhalen;
  • Je kunt goed overweg met programma’s als Adobe Premiere en After Effects;
  • Je hebt kennis van grafische vormgeving en animatie;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en een goede beheersing van Engels is een pre;
  • Je bent waar nodig flexibel aanwezig. In verband met opnames of evenementen soms ook ’s avonds of in het weekend.

Werken bij Open Doors

Meer over dit bedrijf

Open Doors is een internationale non-profit organisatie die wereldwijd vervolgde christenen ondersteunt. We verspreiden Bijbels en boeken, trainen kerkleiders en geven praktische (nood)hulp. We doen dat omdat we geloven dat alle christenen wereldwijd bij elkaar horen als broers en zussen. We ondersteunen vervolgde christenen op de plek waar zij zijn en vertellen hun verhaal aan zo veel mogelijk mensen. Ook roepen we christenen in de vrije kerk op om hun vervolgde en bedreigde geloofsgenoten te helpen. Dat kan door voor hen te bidden, geld te geven en in beweging te komen: bid, geef, ga. Ons kantoor in Nederland (Ermelo) richt zich op het bekendmaken van ons wereldwijde werk, het vragen om gebed en financiële steun om het veldwerk mogelijk te maken. In Ermelo werken ongeveer 55 medewerkers in verschillende teams, op basis van hun eigen kennis, vaardigheden en talenten.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280