LVB Videomarketing is op zoek naar een veelzijdige stagiair videomarketing voor een HBO-stage van 20 weken. We zoeken een stagiair die enthousiast is over video maken, graag zelf draait én monteert en daar dan natuurlijk ook al wat ervaring mee heeft. Verder houd je van aanpakken en vind je het leuk om onderwerpen zelf uit te denken en te researchen. Je begint in september (eerder mag natuurlijk altijd).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

En wat je dan zoal doet als stagiair videomarketing? Nou, dit bijvoorbeeld: het helpen bij het produceren van videoseries voor onze opdrachtgevers, zoals De mensen van de HSL voor NS, de portrettenserie voor ABN AMRO of de documentairereeks Achter de Knoppen voor Nuon Vattenfall. Of je werkt mee aan dit soort producties voor Bol.com, PostNL, WNF of KPMG.

Wat
BIEDEN WIJ?

Het videomarketingteam van LVB Networks bestaat uit 13 enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Als video-stagiair bij LVB ben je onderdeel van dit team van videomakers. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee.


Belangrijkste werkzaamheden tijdens deze stage: researchen, monteren, mee tijdens draaidagen en zelfstandig items maken. Dus: voorbereiding/scripting, draaien en montage. Omdat het om videomarketing gaat, schrijf je ook begeleidende teksten bij de video’s en plaats je video’s op YouTube. En denk na je na over de distributie van de video (en de gevolgen daarvan voor het eindproduct).


Wij werken onder meer voor A-merken als Vattenfall, Wereld Natuur Fonds, VodafoneZiggo, Bol.com, PostNL, Sligro, ABN AMRO, NS en Van den Assem. Videomarketing is een discipline binnen contentmarketingbureau LVB . Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij de andere disciplines die zich bezighouden met content marketing, zoals PR & Online Marketing, Contentdesign en Content Marketing.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Studie op het gebied van communicatie, media, design of entertainment
 • Affiniteit met videomarketing en YouTube
 • Ervaring met draaien en monteren is een voorwaarde
 • Nieuwsgierig en leergierig
 • Pro-actief en enthousiast
 • Creatief en denkt graag in beeld
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Niet bang om initiatief te nemen
 • Zelfstandig maar ook goed in team kunnen werken
 • Goede sociale vaardigheden
 • In bezit van een rijbewijs is een pré

Wie is LVB B.V.

LVB is hét nummer 1-contentmarketingbureau in Nederland. De belofte is eenvoudig: LVB zorgt voor méér merk- en propositiebekendheid én genereert leads. In Nederland zet LVB al jaren de norm op het gebied van contentmarketing. Het bureau heeft alle benodigde disciplines in huis; van strategie, creatie en productie tot media, technologie, distributie en conversie. Dit leidt tot de inzet en productie van (online) video campagnes, tv-formats, magazines, campagnecontent, public relations en social media campagnes. LVB werkt onder andere voor ABN AMRO, KPMG Meijburg, Ziggo, WNF, Nuon, Cisco, Livera, NS, Centraal Beheer en BlackRock. LVB was de afgelopen jaren de grote winnaar van de Nederlandse Content Marketing Awards en wint ook geregeld prijzen buiten Nederland. Kijk voor meer informatie op www.lvb.nl.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280