Heb jij een passie voor natuur en groen? Zoek je een stage waarin je creatieve ideeën kunt ontwikkelen en uitvoeren? Wil jij leren en werken in een klein team in een natuurlijke omgeving met voldoende persoonlijke aandacht? Dan is deze stage precies wat jij zoekt!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Brams Natuur, word je direct onderdeel van onze (kleine) team. Samen bedenken en ontwikkelen we onze tv- en online formats. We doen dat onder andere met een wekelijks TV programma over de natuur, bij de lokale omroep RTV Purmerend. Daarnaast brengen wij elke week een online les voor kinderen van basisscholen die meedoen met ons lesprogramma Brams Klastuintjes (www.bramsklastuintjes.nl). Ook ontwikkelen wij meerdere keren per week filmpjes voor onze social media kanalen (Tiktok, Instagram, Facebook, Youtube shorts) met leuke weetjes en tips over de natuur.

Als stagiair in ons team ben je overal bij betrokken. Je schrijft de teksten (redactie), organiseert de draaidagen (productie) en verwerkt de content (editing). Uiteraard met de juiste en gepaste begeleiding. Want we doen het als team! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met jouw eigen creatieve ideeën nieuwe content te bedenken en te ontwikkelen.

Kortom, een super complete stage met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leerzame, fulltime stageplek met veel ruimte voor eigen initiatief in een klein team, waarbij je kunt groeien en leren van ervaren professionals. Wij hebben volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en nieuwe kansen. Daarnaast bieden we:

 • Een inspirerende, groene werkomgeving
 • Hands-on ervaring in content creatie
 • De mogelijkheid om jouw stempel te drukken op diverse projecten
 • Flexibele werktijden en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit
 • Een stagevergoeding van € 375,- per maand op basis van fulltime stage

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent een creatieve geest met een actieve werkhouding en de wil om te leren
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van professionele videocontent en hebt kennis van Adobe-programma's als Premiere Pro, After Effects en Photoshop
 • Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je volgt een relevante opleiding, zoals communicatie, media, editing, camera of vergelijkbaar (MBO/HBO/WO)
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Nauwkeurig en gestructureerd
 • Flexibel en spontaan
 • Enthousiast en gemotiveerd

Werken bij Brams Natuur

Meer over dit bedrijf

Brams Natuur is een jong en dynamisch bedrijf met een groot hart voor de natuur; het is onze missie om Nederland te vergroenen. Het belang van een groene leefomgeving verspreiden wij op zo veel mogelijk manieren; door educatieprogramma’s op scholen, door middel van presentaties, workshops en rondleidingen, maar ook door groenprojecten bij gemeentes en bedrijven. Wij maken een wekelijks programma over de natuur voor RTV Purmerend en op Youtube brengen wij een wekelijks programma voor de kinderen van de basisscholen waar ons educatieprogramma loopt. Daarnaast plaatsen wij meerdere video’s per week op onze social media kanalen met leuke tips en weetjes over de natuur. In alle videos is Bram de presentator. Ons kantoor is gevestigd op een unieke groene plek, gesitueerd in een bos, midden in werelderfgoed de Beemster in Noord-Holland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP